FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - POLI IAȘI

BOTOȘANI - POLI IAȘI 4-0. FOTO Formația lui Marius Croitoru s-a descătușat în repriza secundă: 4 goluri marcate după minutul 67

FC Botoșani a câștigat derby-ul local cu Poli Iași, scor 4-0
FC Botoșani a câștigat derby-ul local cu Poli Iași, scor 4-0

Articol de , - Publicat duminica, 30 august 2020 12:00 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:01

FC Botoșani a câștigat derby-ul local cu Poli Iași, scor 4-0. Toate reușitele au venit în repriza secundă. Meciul a fost marcat și de o gravă eroare de arbitraj, după ce gazdele au deschis scorul dintr-un ofsaid mare. 

Botoșănenii n-au avut milă de ieșeni și i-au bătut ca pe fasole, într-un meci în care și asistentul Alexandru Vodă a dat o mână de ajutor la 0-0.

Marius Croitoru pictează la Botoșani! E neînvins în actualul sezon după ce i-a pus la respect pe piteștenii de la FC Argeș și pe kazahii de la Ordabasî în Europa League. Aseară i-a făcut KO și pe ieșenii lui Pancu, cu un psihic la pământ, fără lot de Liga 1 și cu salarii multe restante.

Botoșani a început ca din tun, pe-o căldură greu de suportat. Câmpan (6), M. Roman I (7), Dugandzici (9) și Ofosu (24) au arătat că nu-i de glumă. Ieșenii n-aveau aer și nici curaj. Erau timorați. Cu o echipă încropită de Pancone, Poli a rezistat eroic pe baricade, iar Platini (26) a dat semnul că ieșenii sunt și ei acolo. 

+11 FOTO

Botoșani - Iași, decis după pauză

Revenirea de la cabine a început prost pentru Poli. De Iriondo a luat rapid două "roșii" și-a făcut duș mai repede decât colegii lui. Botoșani a ieșit din safe-mode și-a început din nou atacurile ca pe fronturile din Moldova. Deblocarea a venit cu ajutorul asistentului Alexandru Vodă care n-a văzut ofsaidul de doi metri în care se afla Ofosu la un-doi-ul cu Keyta, marcatorul primului gol (67). Rodriguez s-a făcut și el de râs, l-a imitat pe De Iriondo și au văzut împreună finalul meciului la vestiar. 

Unul de-a dreptul incendiar, spectaculos, după un bombardament la poarta ieșeană. Dugandzici (83) a marcat golul de 2-0, ca la faza imediat următoare Ofosu  (84) să ducă scorul la un neverosimil 3-0. Cu un joc perfect și ieri, dar și în confruntarea de Europa League cu Ordabasî, Dugandzici a reușit "dubla". A pus latul din fața porții după pasa lui Țigănașu (88) și fluierul de final a stopat chinul prin care au trecut ieșenii. 

Daniel Pancu: „Jucătorii au nevoie de ritm, de meciuri în picioare”

Marius Croitoru: „A fost foarte greu, este infernal să joci pe căldura asta”

O victorie categorică, dar în prima repriză ne-a lipsit golul. Obosiți? Oboseala e de la cap! Dacă te crezi mereu obosit, atunci așa ești. Aici trebuie să fii mereu puternic, că suntem la fotbal. E o zi importantă pentru noi
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani 

"O cădere inexplicabilă, dar greșeala de arbitraj este una foarte mare. Acolo s-a rupt echilibrul și munca jucătorilor mei. Rezultatul de astăzi este mincinos! Trebuia să începem mai agresivi, dar am făcut greșeli individuale. Situația e foarte grea la Poli Iași" Daniel Pancu, antrenor Poli Iași 

Clasament Liga 1.

Vezi AICI programul etapei #2 din Liga 1

Botoșani - Poli Iași4-0

Botoșani - Poli Iași, echipe de start:

BOTOȘANI: Pap - Haruț, Chindriș, Șeroni, Holzmann - Florescu, Jonathan Rodriguez - Roman, Cîmpanu, Ofosu - Dugandzic
REZERVE: Hankic, Patache, Țigănașu, Plămadă, Croitoru, Babunski, Cascini, Keyta, Ashkovski
ANTRENOR: Marius Croitoru

POLI IAȘI: Axinte - Rodny Lopes, Mihalache, Ciobanu, Onea - Vanzo, De Iriondo, Passaglia - Soares, Cristea, Popadiuc
REZERVE: Francisc Cristea, Zaharia, Ciofu, Atska, Balint
ANTRENOR: Daniel Pancu

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / Asistenți: Radu Ghinguleac (București) și Alexandru Vodă (Alba Iulia)

A trecut doar un meci, dar își anunță retragerea: „Antrenor sigur nu voi fi!”

EXCLUSIV // VIDEO Antrenorul Daniel Pancu, necenzurat » Totul despre debutul la Poli Iași și relația cu Gabriela Firea: „Acum e PSD, mâine poate fi PNL sau USR”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
id45
id45  •  30 August 2020, 20:53

Decat sa dati de pamant cu jucatorii , mai BINE ati cauta in alta parte ! Unde e ajutorul dat de Primarie sau de Consiliul Judetean ? Oare aceasta echipa NU reprezinta IASUL ???

10209899427152560
Popa Lucian  •  30 August 2020, 18:53
Postat de stefanutz2610 pe 30 August 2020, 17:57

Dupa ce a reusit sa o distruga si tina pe Rapid in B acum urmeaza distrugerea si retrogradarea Iasului de marele Pancu ... cred ca era terenu inclinat si au fost niste cartite azi noapte si au stricat gazonu...

Gresesti acum. Nu cred ca ii putem reprosa ceva lui Pancu in astea 2 etape. Alte lucruri din trecut da. Dar cu lotul pe care il avem acum a scos maximul ce putea scoate. Se vede o dorinta mai mare a jucatorilor fata de anul trecut. Il vom judwca dupa 9-10 etape.

10209899427152560
Popa Lucian  •  30 August 2020, 17:58
Postat de Ernest Pap pe 30 August 2020, 17:43

DA ! S-a văzut că a fost ofsaid dar meciul NU A FOST CÂȘTIGAT CU ACEL GOL CU 1 - 0 . Se pare că după acest gol ați închis televizorul . Vă aduc la cunoștință că meciul s-a terminat cu 4 - 0 pentru FC. Botoșani AȘA CĂ VORBA ȘMECHERILOR „ CIOCU MIC ” !!!

Daca nu era acest gol cu siguranță nu mai erau acele spații de la golurile următoare. Hoția ramane. Chiar si la 4-0.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează