FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Starul lui Dinamo din sezonul trecut nu mai e în grațiile lui Contra! Impresarii îi caută echipă

Italianul Diego Fabbrini (30 de ani) nu mai este în grațiile lui Cosmin Contra. Impresarii îi caută o nouă echipă. +49   FOTO
Italianul Diego Fabbrini (30 de ani) nu mai este în grațiile lui Cosmin Contra. Impresarii îi caută o nouă echipă.

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 13:43 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 14:47

Italianul Diego Fabbrini (30 de ani) nu mai este în grațiile lui Cosmin Contra. Impresarii îi caută o nouă echipă. 

Diego Fabbrini, mijlocaș cu un salariul lunar de 18.000 de euro, va pleca de la Dinamo. Despărțirea ar putea avea loc chiar săptămâna următoare. Agenții jucătorului îi caută deja o nouă echipă. 

Cosmin Contra nu este mulțumit de randamentul italianului. Fabbrini a fost shimbat la pauza remizei cu FC Botoșani. Fostul selecționer nu și-a ascuns gândurile, iar în vestiar i-a reproșat direct prestația. 

Fabbrini e așteptat la Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a admis, în direct la GSP Live, că l-ar dori înapoi pe Diego Fabbrini: „Fabbrini a rămas feblețea mea. Dacă vrea să vină la Botoșani, îl aștept. A făcut un meci prost, iar ai mei au știut să-l închidă”.

VIDEO. Cosmin Contra, după Dinamo - Botoșani 1-1:

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Botoșani 1-1:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ioan Becali, intervenție acidă la TV » Critică politica de salarii a lui Cortacero: „Fă-le și ăstora salariul mai mare. Nu se poate așa ceva”

VIDEO Marius Croitoru nu se opune transferurilor lui Chindriș și Haruț la Dinamo: „Ar fi o mândrie pentru mine, iar semnale cam sunt”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
creeperno
creeperno  •  12 Septembrie 2020, 22:40

Sa dispara cat mai rapid

zorrozabal
zorrozabal  •  12 Septembrie 2020, 20:19

Talent are-dovada ca a si jucat un meci in nationala Italiei!Dar nu are nici forta,nici rezistenta!Nu il ajuta fizicul!de ce?Simplu:Pentru ca a fost bolnav de...plamani!Asta am aflat-o cand a sost INTERNAT cu COVID ca el si mai inainte a suferit de afectiuni pulmonare!Iar acum se adauga si leziunile lasate de COVID!In meciul cu Botosani se vedea ca are multa ambitie,dar...S-a sufocat dupa un sfert de ora!El este un jucator pe care sa il bagi doar in ultimul sfert de ora-si numai cand esti in avantaj-ca sa tina de minge si sa scoata lovituri de pedeapsa!Cum de fapt il si utilizau cei de la Botosani!La Dinamo-din incompetenta-sau poate doar disperare-l-au adus-oare cine l-o fi adus?- ca sa le rezolve el pe toate!

10156162893436307
Johny English  •  12 Septembrie 2020, 18:52

Din poza am crezut ca e Marius Avram, pe care vrea sa il dea afara! ))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează