FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - UTA 2-3

FC BOTOȘANI - UTA 2-3. Marius Croitoru a luat foc: „N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1! Își bate joc de noi! E prea mult, să-și rupă ecusoanele!”

UTA a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 9 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor eliminat pentru proteste, a pus la zid arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic. +16   FOTO
UTA a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 9 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor eliminat pentru proteste, a pus la zid arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 21:01 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 21:38

UTA a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 9 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor eliminat pentru proteste, a pus la zid arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic.

Vezi programul + rezultatele etapei #9 din Liga 1

N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1 dacă nu vezi 4 în ofsaid! E prea mult, nu se poate! Se joacă prea ușor cu noi! Asta e problema. Ei spun că plătesc pentru greșelile lor, dar problema e că plătim și noi pentru greșelile lor. Noi, antrenorii, jucătorii, când greșim, ei nu plătesc. Mă interesează mai puțin ce se întâmplă cu ei. 

Nu pot să cred că tu nu vezi 4 jucători în ofsaid! Mai purtăm și ecusoane... Hai să le rupem și să ne lăsăm! Cât să mai suportăm?! Avem și noi o viață scurtă, lungă, cum o fi. M-a eliminat că am depășit spațiul tehnic... Varul e pe teren, nestins. Sunt sătul de var! Îl vedem la televizor și atât. Suntem mințiti în continuare. E prea mult! La Sibiu a dat penalty la o cădere de calciu. Își bat joc de munca noastră! Să pună var mai rapid, să repare ce greșește omul!”, a declarat Croitoru.

La ce face referire Marius Croitoru:

FC BOTOȘANI - UTA 2-3. Marius Croitoru a luat foc: „N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1! Își bate joc de noi! E prea mult, să-și rupă ecusoanele!”

Imediat după pauză, Erico a egalat pentru UTA la 2, din centrarea lui Vlad Morar. Primele reluări au demonstrat că brazilianul se afla în poziție de ofsaid.

FC Botoșani a beneficiat de două penalty-uri în prima repriză. Al doilea a fost acordat în mod eronat - detalii, AICI.

„Au fost trăiri intense pe bancă. Mă bucur c-am reușit să reglăm destul de multe chestii la pauză. A urmat o perioadă inexplicabilă după golul nostru din minutul 4, i-am lăsat să joace așa cum au vrut pe cei de la Botoșani. Mă bucur pentru fotbaliștii care au marcat. 

Au fost ocazii de ambele părți, dar cred că în această seară am meritat victoria. Nu a fost atât de bun începutul, cu acele 3 remize și înfrângerea dureroasă cu Poli Iași. Am reacționat bine ulterior însă.

E o victorie uriașă. Am câștigat pe un teren pe care se câștigă greu puncte”

Laszlo Balint, antrenor UTA

FOTO Cele mai tari imagini din Botoșani - UTA 2-3

+12 FOTO

VIDEO Adrian Mititelu, acuzații grave la GSP Live: „Mihai Rotaru controlează arbitrajul românesc!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un patron din Liga 1 ridică o problemă delicată: „Nu știu cât de bine făcute sunt testările”

Rusescu a revenit în Liga 1 de două săptămâni și are un mesaj pentru Rădoi: „Sunt jucătorul naționalei!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
arad4ever
arad4ever  •  01 Noiembrie 2020, 10:34
Postat de dansy pe 01 Noiembrie 2020, 09:33

Voi astia de la UTA abia ati dat cu nasul de Liga 1 si va credeti mari! Pai a fost offside clar la golul de 2-2.Ce mai vb prostii pe aici?Si daca Botosaniul a primit doua penaltiuri care e problema??Ambele au fost cat se poate de clare.Chiar nu ti-e rusine?

***, majoritatea celor ce comenteaza sunt de acord ca Roman a plonjat ca la Olimpiada , iar ofsaidul a fost da, asa e , dar era milimetric iar arbitrul nu avea cum sa vada in gramada aia de jucatori . Daca erati asa de buni trebuia sa dati nene si voi un gol macar din actiune dar asa... batman batman ( putea sa fie linistit 4-2 la ultima faza si asa nu stiu ce mai comenta croitorasul )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  01 Noiembrie 2020, 09:37
Postat de danbinci pe 31 Octombrie 2020, 22:03

Meci destul de bun, s-a jucar alert, fara trageri de timp, cu greseli de arbitraj si de o parte si de alta care per ansamblu UTA ar fi castigat oricum. Neaparat trebuie introdus varul, la ambele situatii controversate Fesnic era pozitionat mult in spate. Si la prima lovitura de pedeapsa s-a acordat mult prea usor. Dar arbitrul este for decizional si vrem nu vrem trebuie sa respectam deciziile lui. La 2-1 pentru Botosani, nu credeam ca UTA mai poate revenii. Mult tam tam va fi facut pe acest meci. O seara faina tuturor.

Pentru tine la 10 metri de faza inseamna departe de faza>Voi astia de la UTA ati uitat regulile fotbalului dupa 20 de ani de divizia B.

dansy
dansy  •  01 Noiembrie 2020, 09:34
Postat de 81mada pe 31 Octombrie 2020, 23:54

Pai vroia mai mult, victoria!!!

Tupeu ai tu bai prostovane ambele penltiuri au fost corect acordate.Vezi reluarile si o sa te convingi.Nu mai bate campii pe aici .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează