FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Adrian Porumboiu nu are milă de arbitrul George Găman după CFR - Gaz Metan: „S-a demascat. Nu are ce căuta în arbitraj!”

George Găman, „centralul” meciului CFR Cluj - Gaz Metan 1-2
George Găman, „centralul” meciului CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 13:05 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 14:10

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (70 de ani) l-a criticat dur pe George Găman, „centralul” care a condus partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan (1-2).

CFR Cluj, prin vocile antrenorului Dan Petrescu și a oficialilor, a criticat dur maniera de arbitraj a meciului din Gruia. Gaz Metan a plecat victorioasă de la Cluj-Napoca, însă CFR a avut un gol anulat. Eronat, acuză ardelenii, care nu înțeleg cum „centralul” Găman a intervenit peste arbitrul de tușă, Orbuleț.

Adrian Porumboiu a găsit o altă greșeală flagrantă: faptul că arbitrul a fluierat finalul partidei chiar înainte ca CFR Cluj să execute un corner, deși minutele de prelungire nu trecuseră încă.

Adrian Porumboiu: „N-ar ce căuta în arbitraj”

„Consider că am văzut un arbitraj care nu ar trebui să existe nicăieri în lumea asta. Nu m-a surprins că nu s-a dat un 11 metri care a fost, că nu s-a dat un gol care era valabil, dar arbitrul s-a demascat, a rămas exact în fundul gol pe teren în momentul în care a dat 5 minute de prelungiri, nu s-au jucat nici 3 minute, fără schimbări, fără întreruperi, și când se întâmplă o lovitură de la colț pentru CFR, tu, care n-ai ținut cele 5 minute, fluieri finalul partidei. 

Ce, mă, ti-era frică? Lasă-i să execute lovitura de la colț. Era în timpul regulamentar. În acel moment, după părerea mea, arbitrul a rămas în fundul gol pe teren, desculț, exact cum l-a născut mămițica lui. N-are de ce să poarte niciodată un costum de arbitru un asemenea om, care își arată pe față tendința clară de a favoriza o echipă. 

Lasă-i să bată cornerul, ce dacă dă gol? Te scoteau din toate necazurile, din toate erorile din timpul partidei. Nici nu mă mai iau de celelalte faze. E clar că nu are ce căuta în arbitraj, și-a greșit total meseria”, a declarat Porumboiu, la PRO X.

Scandalizat de arbitraj, Neluțu Varga, patronul lui CFR, a avertizat că echipa sa nu se va prezenta la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș - detalii AICI

VIDEO. Costin Curelea, după CFR - Gaz Metan 1-2: „Doar ghinionul a făcut să nu înscriem”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (63)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  02 Noiembrie 2020, 15:01

Da" băi nea adi,dar când ***(coltescu) a scos DIN POARTĂ TREI!!!! GOLURI la Steaua nu mai erai așa vocal sau ORAL!?! Sau MORAL!!??!Atunci a fost OK,fiindcă nu-l inghiteai(nici atunci și nici acum )pe Becali.Oricum se trage cu dinții pentru prazu,dar cred că Steaua are valoare să schimbe tot ce se vrea.Dar vom vedea în meciurile directe,iar ăia de la CFR să lase pisiceala și să câștige meciurile directe de 6 puncte cu Steaua și prazu,dacă-s șmecheri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  02 Noiembrie 2020, 14:51

cand v-a spus Mititelu saptamana trecuta cine dirijeaza arbitrajul, l-ati luat la misto

10218332765774770
Cristian Tataru  •  02 Noiembrie 2020, 15:06

Din capul locului: tin cu Craiova si as vrea sa castige campionatul. Dar nu vreau sa vad CFR pierzand asa! Nu! E cea mai buna echipa a momentului, sa fim cinstiti. Lasati-i sa castige daca merita, s-o ia cand nu sunt buni si gata! Astfel de arbitraje imi lasa un gust amar de cooperativa reincalzita. Finala campionatului trecut a fost pe bune: in tur Craiova s-a mobilizat exemplar si a luptat, in retur echipa mai matura a gestionat mai bine presiunea. Pe de alta parte, crizele de isterie ale lui Dan Petrescu ar trebui sa ne dea de gandit. Nu numai CFR e lovita de mizerii in arbitraj.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează