GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOTOGRAFIA ZILEI

FOTOGRAFIA ZILEI: cele mai tari imagini din sport în luna februarie 2021

Pierre Emerick Aubameyang a sărbătorit în stilul deja celebru reușitele din partida cu Benfica, scor 3-2. Gabonezul a bifat o dublă și a calificat-o pe Arsenal în optimile EL, unde va înfrunta Olympiacos (foto: Imago) +17   FOTO
Pierre Emerick Aubameyang a sărbătorit în stilul deja celebru reușitele din partida cu Benfica, scor 3-2. Gabonezul a bifat o dublă și a calificat-o pe Arsenal în optimile EL, unde va înfrunta Olympiacos (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 16:20

O galerie foto cu cele mai interesante imagini din sport. Aici poți răsfoi fotografia zilei și imaginea zilei cu evenimentele lunii februarie 2021 în sport.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
aurelianionut
aurelianionut  •  22 Februarie 2021, 18:19

Intreb si eu:este lege sa nu se intre pe stadion in perioada asta..dar care este diferenta intre o multime care sta in tribune si una care sta in afara stadionului..dar tot multime? Adica virusul e altul in afara arenei?Distantarea sociala lipseste in ambele cazuri...se intampla lucruri identice.Daca nu-i lasi in incinta stadionului,de ce ii lasi in afara lui,in conditii similare,fara distantare?..tot un drac.In tribune,daca permiti 60=70% din capacitate tot nu e ca afara,in multimea aia.Deci nu-i lasam rasfirati in tribune,da' ii lasam claie peste gramada in afara tribunei.Bravo ma.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  05 Februarie 2021, 17:37

LA MULTI ANI! KOVACS-BODOLA-DOBAY-HAGI-STELEA-GHEORGHE POPESCU-ILIE DUMITRESCU******SINGURII 7 FOTBALISTI DIN ROMANIA CE AU PARTICIPAT LA 3 CUPE MONDIALE******HAGI-SINGURUL FOTBALIST ROMAN CE A JUCAT LA BARCELONA SI REAL MADRID******

Vezi toate comentariile (2)
Comentează