SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Naomi Osaka a eliminat-o fără emoții pe Serena Williams și e în finala Australian Open: „Important e să mă distrez pe teren”

Naomi Osaka este considerată marea favorită la Australian Open +9   FOTO
Naomi Osaka este considerată marea favorită la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 07:33 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 10:22

Japoneza Naomi Osaka, 23 de ani și loc 3 WTA, nu i-a lăsat nicio șansă americancei Serena Williams, 39 de ani și loc 11 WTA, și s-a calificat în finala de la Australian Open, scor 6-3, 6-4. 

  • Naomi Osaka este considerată marea favorită la trofeul de la Antipozi;
  • Jucătoarea niponă este campioană en-titre la US Open și are deja 3 trofee de Grand Slam în palmares: Australian Open 2019 + US Open 2018, 2020;
  • În finală, Osaka o va înfrunta pe Jennifer Brady (25 de ani și loc 24 WTA), care a trecut de Karolina Muchova, scor 6-4, 3-6, 6-4. 

Final de carieră pentru Serena Williams? Gest enigmatic după meciul cu Naomi Osaka + a izbucnit în plâns și a părăsit conferința de presă!

Naomi Osaka a trecut în finala Australian Open în 75 de minute

După un start cu emoții pe Rod Laver Arena, acolo unde au luat loc spectatori după o săptămână de carantină la Melbourne, Naomi Osaka s-a năpustit asupra Serenei Williams.

„Am lovit o mulțime de erori neforțate în primele gameuri și am fost foarte emoționată și speriată la început", a spus Osaka. „Apoi am intrat ușor în partidă. Pentru mine, cel mai important lucru este să mă distrez și este prima zi cu spectatori de ceva vreme”, a explicat jucătoarea de 23 de ani la finalul meciului, conform Guardian. 

De celaltă parte, Serena Williams ratează șansa de a juca cu trofeul de la Antipozi, pe care l-a cucerit de 7 ori în carieră, pe masă. Ar fi fost al 24 Grand Slam din carieră, performanță cu care ar fi egalat recordul all-time, deținut de australianca Margaret Court.

Citește mai multe știri din tenis: 

Hohote de râs la Australian Open! Ce mesaj a scris Naomi Osaka pe camera de filmat, după victoria cu Serena Williams

FOTO Surpriza turneului! Principala favorită a ratat calificarea în semifinalele Australian Open, deși luase primul set cu 6-1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (38)
valu4ever
valu4ever  •  18 Februarie 2021, 08:10

Ce sa faci CU lesinata NOASTRA? DAR,e a NOASTRA!

danny_l
danny_l  •  18 Februarie 2021, 08:19

Se știa asta , că Osaka va bate pe Serena,care a invins-o pe Halep,eu cred că Simona se mulțumește cu puțin,nu e genul de sportiv care să se gândească prima dată să performeze și apoi banii,gen Ronaldo, Messi și mulți alții care iau în serios sportul unde își desfășoară activitatea, caută mereu să se autodepășească,la Simona nu e așa,ea se mulțumește cu vila care și-a tras-o, mașinile scumpe din curte, banii babani fi conturi,și cam atât.ori la sfârșitul carierei nu se vor uita la câte mașini ai , cont in bancă gras,etc,etc,se vor uita la câte Grand Slamu-ri a câștigat, Simona ar fi putut să o bată pe Serena dacă o plimba pe colțurile terenului,ar fi obosit-o și ar fi cedat,se pare că nu mai ascultă nici de Cahill,de aceea vrea să renunțe să o mai antreneze, tipic românesc.

5133939970011982
Marian Dragan  •  18 Februarie 2021, 10:54
Postat de catalin.palcu pe 18 Februarie 2021, 10:22

in apararea Simonei ( daca aste e o aparare!), nici nu a fost intr-o forma grozava la acest turneu. eu am simtit de la inceput ca nu e intr-o forma sportiva nemaipomenita care sa o recomande ca potentiala castigatoare. anul trecut de exemplu, tot la AO a zbarnait pana in semifinale , iar acolo a pierdut la mare lupta cu Garbine. si in general cand a jucat semifinale sau finale, se vedea de la inceputul turneului ca e bine pregatita fizic si mental. acuma mi s-a parut ca si-a pierdut din viteza de reactie, iar defensiv nu a ajuns la niste mingii la care ar fi ajuns acum 2 ani. In fine, vine RGul in 3 luni, genul ei de turneu.

Bine punctat

Vezi toate comentariile (38)
Comentează