FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

El este fotbalistul dorit de Gigi Becali de la FC Botoșani » Surpriza pregătită de patronul FCSB

Eduard Florescu este dorit la FCSB // foto: Imago
Eduard Florescu este dorit la FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 14:40 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 14:48

Eduard Florescu (23 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la FC Botoșani, este dorit la FCSB de către Gigi Becali, finanțatorul clubului.

Marți seara, după ce CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1, învingând-o pe FC Botoșani cu 1-0, Gigi Becali a anunțat că va aduce câțiva fotbaliști la FCSB, astfel încât „roș-albaștrii” să încheie în sezonul 2021/2022 seceta internă din ultimii 6 ani.

Eduard Florescu, la FCSB?

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alexandru Crețu, anunțat în exclusivitate de GSP.ro, de aducerea lui Florin Ștefan, liber de contract după despărțirea de Sepsi OSK, dar și de un fotbalist de la FC Botoșani, pe care nu l-a numit. 

„Am dat OK-ul pentru Crețu, pentru Ștefan. Îmi place și un jucător de la Botoșani. Vreau să-l iau, cred că o să-l iau, nu știu. Vom lua 4-5 jucători, nu poți lua campionatul așa, cu copii”, a declarat Becali într-o intervenție la DigiSport.

Ei bine, AS.ro a anunțat că fotbalistul pe care Becali îl dorește la echipa sa este Eduard Florescu, mijlocaș ofensiv în vârstă de 23 de ani. Ulterior, informația a fost confirmată de sursele GSP.ro. 

El este fotbalistul dorit de Gigi Becali de la FC Botoșani » Surpriza pregătită de patronul FCSB
Eduard Florescu vs. Darius Olaru // foto: Imago

Eduard Florescu, dorit de Gigi Becali

Cotat la 450.000 euro de Transfermarkt.com, Eduard Florescu este un mijlocaș cu profil ofensiv, utilizat cu precădere ca număr 10 în acest sezon, deși a jucat de multe ori și în poziția de inter. Florescu are 29 de meciuri pentru FC Botoșani în acest sezon de Liga 1, cu o medie de 61 de minute jucate / meci. A înscris de două ori și a oferit două pase decisive.

Înainte să ajungă la FC Botoșani, Florescu a mai jucat la FC Argeș și CS Mioveni. Cel mai mare număr de meciuri îl are la CS Mioveni, 69, în care a înscris 10 goluri și a oferit 9 pase decisive.

Cel mai probabil, Florescu este un nou „pariu” al lui Gigi Becali, transfer care ar putea fi făcut exclusiv ca urmare a dorinței patronului. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spunea într-o discuție recentă cu suporterii că „roș-albaștrii” nu se află în căutare de mijlocaș central cu profil ofensiv, întrucât asta ar însemna ca unul dintre Olaru și Moruțan să iasă din echipă, lucru de neconceput.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Portretul transferului așteptat de Gigi Becali: „E exploziv, sunt sigur că se va impune la FCSB!”

Mihai Stoica, desființat: „Plângăcios, are rol de bufon! De asta are CFR seria de 4 titluri”

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
danut1971
danut1971  •  19 Mai 2021, 16:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

botosaniul joaca pentru gigi de cand a promovat in prima liga

adook
adook  •  19 Mai 2021, 16:28

la transferul asta pe langa jucator plus punctele aferente este inclusa si sampania pt. ifitme?

siriussirius
siriussirius  •  19 Mai 2021, 16:25

S-ar putea sa fie bun,de Fli am mai auzit de asta nu ,oricum in urmatorii 10 ani n-are importanta nu cistigam nici un campionat cu gigi becali patron care se implica in tot si in toate chiar sau mai ales in probleme de antrenorat,si fara antrenor adevarat valoros autoritar.Florescu cine ii asta ?! Deci ramine tot asa Clujul cu jucatorii experimentati si valorosi noi cu vlad,florescu si ceilalti hai fcsb ???!!! la loc comanda !!! Nu stiu cine patron la Cluj ( si nu stiu citi microbisti stiu ) dar Clujul ia campionat dupa campionat, de 4 ani,consecutiv iar noi cu unul arhi si prea celebru si cunoscut "izbavitor "sintem sparing partenerul clujului si vom fi si pe mai departe ca anul viitor vor cistiga probabil Craiova sau Sepsi sau de ce nu dinamu mai stii ce aduce anu ?!...cit despre noi din pacate nu vom da faliment ca si Clujul sau dinamu....!!!...ca vom vinde jucatori ca pe Man .Si cu totii suporteri vom fi asa de fericiti ca aseara cind dadu Burca gol...mersi ciobane !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează