FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Stipe Vucur, ironizat după schimbarea la pauza meciului FC Botoșani – FCSB: „Poate s-a accidentat în drum spre vestiar”

Stipe Vucur, ironizat după ce a fost schumbat la pauză la debutul pentru FCSB
foto:fcsb/facebook
Stipe Vucur, ironizat după ce a fost schumbat la pauză la debutul pentru FCSB foto:fcsb/facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 12:38 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 14:31

FCSB a debutat în noul sezon al Ligii 1 doar cu un egal, 0-0 la Botoșani. La pauza meciului, formația bucureșteană a efectuat 3 schimbări. Printre jucătorii înlocuiți s-a aflat și Stipe Vucur, noul fundaș central al roș-albaștrilor.

FCSB continuă tradiția și în noul sezon: 3 jucători schimbați la pauza meciului de antrenorul Dinu Todoran. Astfel, de pe teren au ieșit Răzvan Oaidă, Denis Haruț și nou-venitul Stipe Vucur și au intrat Zdenek Ondrasek, aflat la debut, Iulian Cristea și Ovidiu Popescu.

Așadar, a fost schimbat centrul defensivei, deși FCSB nu a avut probleme în prima parte. Noii stoperi: Alex Crețu („închizător” în prima repriză) și Iulian Cristea. Tănase a fost trecut inter, Ovidiu Popescu mijlocaș defensiv, iar Ondrasek a devenit noul atacant central, post ocupat în prima repriză de „decarul” roș-albaștrilor.

Stipe Vucur, ironizat pentru schimbare

Înlocuit după numai 45 de minute în tricoul vicecampioanei României, austriacul a fost ținta ironiilor lui Vasile Miriuță.

„Botoşani n-a contat în atac deloc în prima repriză, n-a avut ocazii. De ce să fie schimbat la pauză? Poate s-a accidentat în drum spre vestiar (râde). A primit câteva pase în prima repriză şi a dat balonul la Vlad de câteva ori. 

E lovit la moral acum, prin faptul că a fost schimbat la pauză. A venit în România şi a fost schimbat după 45 de minute… Să vedem Ondrasek ce o să facă. Poate meciul următor nu va mai fi în lot, cine ştie?” a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look.

Zdenek Ondrasek, criticat și el după meci

Cehul a fost și el criticat după debutul de la FCSB. „A jucat foarte bine. Probabil a văzut că la Campionatul European multe echipe au evoluat cu 3 fundași centrali. S-a descurcat, nu-ți dădeai seama pentru cine joacă. 

Dacă n-avea tricou diferit, nu știai dacă e fundașul lui Botoșani sau atacantul lui FCSB! A respins toate mingile din careul lui Botoșani! Îi cădeau baloanele în cap! Îi săreau din picior. Dacă va continua așa... o să fie bun”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Citește alte știri despre FCSB:

Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

Citește și:

Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
Stranieri
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Campionate
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (7)
paolo12
paolo12  •  17 Iulie 2021, 12:20

Cine e miriuta?

ge0x
ge0x  •  17 Iulie 2021, 10:11

Daca Becali avea 11 schimbari la dispoziție cred ca le facea pe toate la pauza. Omul nu are nici o treabă cu fotbalul.

tinn
tinn  •  17 Iulie 2021, 01:43

jesepe, chiar e miriuta etalon de cunoștințe în fotbal, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează