INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

UPDATE Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului

Cristiano Ronaldo e rezervă la Juventus în meciul cu Udinese, primul al sezonului din Serie A. Se pare că decizia de a nu juca din primul minut îi aparține portughezului, decis să plece din Italia! +11   FOTO
Cristiano Ronaldo e rezervă la Juventus în meciul cu Udinese, primul al sezonului din Serie A. Se pare că decizia de a nu juca din primul minut îi aparține portughezului, decis să plece din Italia!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 21:00 / Actualizat duminica, 22 august 2021 21:50

Cristiano Ronaldo a fost rezervă la Juventus în meciul cu Udinese, primul al sezonului din Serie A. Se pare că decizia de a nu juca din primul minut i-a aparținut portughezului, decis să plece din Italia!

Umărește AICI desfășurarea meciului Udinese - Juventu

UPDATE, ora 21:40. Udinese - Juventus 2-2: seară nefastă pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo a intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Morata, când Juve conducea cu 2-1. Ulterior, Deulofeu (83) a egalat pentru gazde, iar golul lui Ronaldo din prelungiri, 90+4, a fost anulat după intervenția VAR. Ofsaid. Și „galben” pentru portughez, care și-a scos tricoul după reușita cu capul.

Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului

UPDATE, ora 19:35. Reacție dinspre Juventus: „Cristiano va rămâne la noi 100%”

„Am decis împreună cu Ronaldo să fie rezervă. E normal. Cristiano va rămâne 100% la noi”, a declarat Pavel Nedved, vicepreședintele lui Juventus, pentru DAZN.

Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului
Cristiano pe bancă, înainte de meci

ȘTIREA INIȚIALĂ

„A fost cererea lui Ronaldo de a rămâne pe bancă, deoarece Cristiano speră să găsească o nouă echipă în zilele următoare. Juventus nu a primit încă nicio ofertă oficială pentru el”, a scris cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano pe Twitter.

Cum arată „11”-le lui Juventus cu Udinese: Szczesny - Danilo, De Ligt, Bonucci, Sandro - Bentancur, Ramsey, Bernardeschi - Cuadrado, Morata, Dybala 
Rezerve lui Allegri, aflat la primul meci oficial de la revenire: Pinsoglio, Perin, De Sciglio, Chiellini, Pellegrini, Rugani, Chiesa, Locatelli, Ranocchia, Kulusevski, Ronaldo, Kaio Jorge

Massimiliano Allegri: „Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână la Juventus”

Anunțul e foarte surprinzător, întrucât Massimiliano Allegri (54 de ani), noul antrenor al lui Juventus, era sigur deunăzi că Ronaldo (36) va rămâne la „Bătrâna Doamnă”.

„Cristiano nu a vrut niciodată să plece de la Juventus. Hai să clarificăm problema. Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână. S-a antrenat de fiecare dată așa cum trebuie și a fost mereu deschis”, a declarat Max Allegri, citat de CNN.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus. Nici directorul sportiv al torinezilor nu prevedea o despărțire de portughez în această vară.

„N-avem niciun semnal de la Ronaldo că ar vrea să plece. Nici noi nu vrem să ne despărțim de el. Suntem fericiți să-l avem pe Cristiano și pentru noul sezon”, declara în urmă cu o lună Federico Cherubin, directorul sportiv al lui Juventus, doar locul 4 în ultimul sezon de Serie A.

Ronaldo a venit la Juventus în 2018. Italienii au plătit 100 de milioane de euro în schimbul lui CR7 celor de la Real Madrid. Principalul obiectiv al mutării: câștigarea trofeului UCL, neîndeplinit până acum.

45 de milioane de eurovalorează Ronaldo, conform Transfermarkt

Analiză înaintea startului de campionat din Serie A

Lupta pentru scudetto nu oferă nicio mare favorită. Va fi greu ca Inter să-și apere titlul, după ce i-a slăbit efectivul. Juventus și Milan îi amenință poziția de campioană.

A pornit la drum și ultimul dintre cele 5 mari campionate ale Europei. Serie A încă resimte efectele crizei provocate de pandemie și asta face ca diferențele de valoare să nu mai fie atât de pregnante între aspirantele la scudetto.

Juventus e animată de ambiția de a-și recuceri poziția dominantă avută aproape un deceniu în Peninsulă. Și de aceea l-a rechemat pe Max Allegri, după ce a eșuat cu pariul Pirlo. „Va fi greu să repete succesele din primul ciclu. Totuși, e favorită înaintea lui Inter”, susține Capello. Locatelli e singura achiziție importantă.

FAVORITELE LA TITLU

Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului
Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Ce înseamnă biohacking, metoda high-tech prin care își prelungesc carierele Cristiano Ronaldo sau Robert Lewandowski » „Voi știți ce înseamnă somn polifazic?!”

Cristiano Ronaldo e bănuit de spălare de bani! Are trei retrageri suspecte din contul său bancar

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  22 August 2021, 21:49

nici din 11m nu mai marcheaza.

xclx.
xclx.  •  22 August 2021, 20:58
Postat de Adrian Palaloga pe 22 August 2021, 19:48

Ronaldo face 45 de milioane și unii *** din fotbalul romanesc cer 10 milioane pe niște salahori care reușesc să atingă mingea de 10 ori în 90 de minute.

Cate lovituri libere trebuie sa bata CR0 sa dea un gol? Iti zic eu...cam 43 ...

yeti.
yeti.  •  22 August 2021, 20:08

Vrea la Mimao să facă foamea lângă Anton și Sorescu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează