INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - STEAUA ROȘIE 1-2

VIDEO Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Românii s-au luat la bătaie la vestiare, spre stupefacția sârbilor: „Haos total în România!”

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie între cele două tabere. +25   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie între cele două tabere.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 01:24 / Actualizat vineri, 27 august 2021 01:36

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, au avut loc scene reprobabile. 

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în fața vestiarelor, între oamenii de la CFR Cluj. 

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”.

VIDEO Bătaie generală după CFR Cluj - Steaua Roșie 

La haosul din zona vestiarelor a fost martor și Marian Copilu. Fostul președintele al clujenilor, conform informațiilor din ultimele ore, a încercat să aplaneze conflictul. Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

Evenimentele ar fi fost declanșate de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj, conform sport.ro.

Varianta sârbilor: un fotbalist al campioanei CFR Cluj s-a bătut cu un om din staff

Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține că încăierarea din vestiar s-ar fi petrecut între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului. Sub titlul „Haos total în România”,  portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

Neluțu Varga, iureș la CFR

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2. Odată cu „principalul” pleacă și întregul lui staff, dar și președintele Marian Copilu. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică. 

+21 FOTO

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (62)
kuba
kuba  •  27 August 2021, 09:09
Postat de contrabas3 pe 27 August 2021, 08:15

Sunt clujean, din țări străine, dar țin cu echipa lui nea Jijiiii. Totuși, vrei să zici că o adunătură de indivizi veniți de peste tot din lume să joace fotbal la CFR, mulți fără diploma de 12 clase sau cu liceul terminat cu chiu cu vai, reprezintă Clujul și faimoasa “civilizație occidentală” despre care spuneai? Wow… Ce simplu ești…

Infumurarea și aroganta clujeanului (in general a ardeleanului) denota slăbiciunea pentru bani venită și educația austro-ungară. Infatuarea unui conducator de club (Varga) susținut politic aduce a becalism ardelenesc. Dacă pana acuma ne-au făcut de ras in Europa Mogoșoaia, Sepși și FCsB a venit rândul (pentru a câta oară?) și a maretului Ardeal, reprezentat de o echipa de moși ai KVSC-ului. PS: am cunoscut o mulțime de ardeleni in Diaspora dar aroganta și infumurarea clujanului și a maramureșeanului nici la bucureșteni nu am găsit-o! Plus ca își mănâncă de sub unghii pentru €1 in plus.

esperales
esperales  •  27 August 2021, 09:18
Postat de doubleti pe 27 August 2021, 09:13

Ce tot mirati. cfr o echipa de golani, care a facut jaf in campionatul intern in ultimii 4 ani sustinuti de grupul PSD de la Cluj. O echipa umflata careia i s-a urcat la cap ca este buna. Fals, egala cu zero. Daca mai era un tur ieseau si ei din Europa. Asta este adevarul. Lacomia cefuristilor au distrus competitia si au scazut valoarea campionatului. Atunci cand iti dai seama ca nu esti lasat sa castigi campionatul ca sa ai sanse sa castigi ceva bani din participarea europeana, nu iti ramane decat sa-ti vanzi jucatorii de valoare slabindu-ti echipa. Asta s-a intamplat la Craiova si vad ca si jiji procedeaza la fel. In ultimii 10 ani *** n-au vandut per total de 2 mil. de euro. Ei sunt terminati daca nu intra in grupele europene, de aici strategia asta nebuna de a castiga DOAR EI campionatul. Nelutu Varga este in gaura mare. Daca nu intra in primavara europeana, *** vor intra in faliment. Mult succes.

De aia au ieșit celelalte echipe românești în primul tur din competiția proștilor?

117408933961919
Stan Saitan  •  27 August 2021, 09:05
Postat de contrabas3 pe 27 August 2021, 08:15

Sunt clujean, din țări străine, dar țin cu echipa lui nea Jijiiii. Totuși, vrei să zici că o adunătură de indivizi veniți de peste tot din lume să joace fotbal la CFR, mulți fără diploma de 12 clase sau cu liceul terminat cu chiu cu vai, reprezintă Clujul și faimoasa “civilizație occidentală” despre care spuneai? Wow… Ce simplu ești…

Mai bine taceai. Ardelenii au sters putina de fiecare data cand au dat de greu.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează