FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Au început aroganțele! Dario Bonetti l-a invitat la Derby de România pe „coșmarul” Maccarone: „A rupt poarta Stelei și e un important membru DDB”

Massimo Maccarone, în tricoul oferit de fanii lui Dinamo
Massimo Maccarone, în tricoul oferit de fanii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 22:08 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 22:47

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a început aroganțele înaintea derby-ului cu FCSB de dumincă seara. Italianul l-a invitat la meci pe Massimo Maccarone, coșmarul roș-albaștrilor din urmă cu 15 ani.

În ziua în care a împlinit 42 de ani, Massimo Maccarone a primit un mesaj din partea lui Bonetti. Tehnicianul „câinilor” l-a invitat la meci pe Maccarone, fostul atacant al lui Middlesbrough fiind și membru DDB.

„Vreau să-i urez la mulți ani lui Massimo Maccarone, cel care a rupt poarta Stelei, și un membru important DDB”, a spus Dario Bonetti. 

Buon compleanno, mitico Massimo! Ti aspettiamo alla partita di domenica! Sarebbe una grande gioia per tutti i tifosi.

Publicată de Dario Bonetti pe Luni, 6 septembrie 2021

Maccarone, coșmar pentru Steaua

Massimo Maccarone a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visurile steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.

Massimo Maccarone, idol pentru PCH 

Massimo Maccarone (42 de ani), fostul atacant al lui Middlesbrough, cel care a înscris golul care a scos-o pe Steaua din finala Cupei UEFA din 2006, a devint în urmă cu un an membru socios al proiectului „Doar Dinamo București”. Maccarone a ales să doneze 48 de euro pentru Dinamo, devenind „acționar” al proiectului.

Câte bilete au vândut dinamoviștii pentru derby-ul cu FCSB

Dinamo va beneficia de o susținere masivă în derby-ul cu FCSB de duminică seara. „Câinii” au vândut 5.500 dintre cele 8.000 de bilete puse la dispoziție de roș-albaștri.

Campania masivă de transferuri reușită de Dinamo după ridicarea interdicției pare să fi mobilizat suflarea roș-albă. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte.

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook.

VIDEO Match Preview. Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Câte bilete au vândut dinamoviștii pentru derby-ul cu FCSB + ce probleme sunt la Arena Națională

Campania de transferuri a dinamoviștilor, subiect de glume: „Aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni. E ca-n «Supraviețuirea»”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
magic4ever
magic4ever  •  08 Septembrie 2021, 12:27

Sa fie invitat si Tattybaev de la Sahtior Karagandi sa ii salute pe spectatorii de rezultat ai clonei FCSB:)))))))))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  08 Septembrie 2021, 17:02
Postat de talpaiadului pe 08 Septembrie 2021, 16:52

Dinamovisti penibili, se fac singuri de ras cu aiurelile astea. Iar fraierul ala de Maccarone se bucura si el ca e bagat in seama, indiferent de catre cine, el saracul nici nu intelege bufoneria la care participa...

Tu nu prea pari cea mai luminoasa steluta din pom. :))) Maccarone simbolizeaza una din cele mai crunte umilinte suferite de cioban. Greseala dinamovistilor e alta: CA NU L-AU CHEMAT PE MOTI, CARE SIMBOLIZEAZA O UMILINTA CRUNTA SI CARE L-A ARS PE CIOBETE UNDE IL DOARE MAI TARE, LA BUZUNAR :)))

steauab
steauab  •  08 Septembrie 2021, 11:07
Postat de csa_si_fcsb_inseamna_steaua pe 08 Septembrie 2021, 07:51

Mai scrie o data mesajul, cu siguranta te 'aude' :)))

Kuba prostul nu înțelege ca ori de câte ori vorbesc de Macarone aduc in fata o performanța pe care Dinamo nu ar face-o niciodată.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează