FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Concluziile lui Ciprian Marica după CFR Cluj - FCSB: „Nu mi-a plăcut ce a făcut Dan Petrescu, a căutat un refugiu”

Ciprian Marica // foto: Facebook @ Ciprian Marica +23   FOTO
Ciprian Marica // foto: Facebook @ Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 15:44 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 15:54

Ciprian Marica (36 de ani), acționar la Farul, a analizat victoria celor de la FCSB, 1-0 cu CFR Cluj, care a relansat lupta la titlu în Liga 1.

Marica, fost atacant la FCSB, s-a declarat plăcut surprins de deznodământul meciului din Gruia și a pus sub semnul întrebării capacitatea fizică a jucătorilor lui CFR Cluj.

Pe deasupra, Marica nu a „gustat” discursul lui Dan Petrescu de la finalul meciului. „Bursucul” a acuzat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs, care l-a eliminat pe Mateo Susic, fundașul dreapta al ardelenilor, în finalul primei reprize.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”
SPECIAL GSP
32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

Ciprian Marica, după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Perioada următoare va fi un test pentru Petrescu”

„Consideram că e jucat campionatul, mi-a plăcut surpriza de aseară. Antijocul făcut de CFR nu este singular, am văzut și în Champions League la Simeone un stil de joc la fel de închis, cu 3 reprize în care a jucat cu șase pe linia de fund deși avea nevoie de victorie în retur.

Tind să îi dau dreptate lui Tănase, copiii nu mai sunt copii, se luptau cu cei de la CFR și câștigau duelurile unu la unu. FCSB nu a câștigat întâmplător, are un joc solid.

Per total CFR-ul nu a arătat bine. Frânarea jocului și tragerile de timp le puteam înțelege, dar ele dau o notă de echipă care nu are suficient suflu, ei îi dominau fizic pe cei de la FCSB până ieri.

E greu să schimbi stilul de joc atât timp cât ai avut succes așa, dacă nu o să îi mai meargă poate va gândi altceva. Perioada următoare va fi un test pentru Petrescu pe care trebuie să îl depășească”, a declarat Marica la Realitatea Sportivă.

Ciprian Marica: „Dan Petrescu găsește un refugiu”

„Se spunea că dacă nu câștigă campionatul, CFR ar putea să nu mai poată continua. Că este o echipă care trăiește prin oamenii politici care sunt angrenați în jurul echipei. Se simte în jocul echipei, se vede că nu mai poate câștiga detașat, abordarea a fost una temătoare, nu a mai făcut presing în treimea adversă, jucătorii s-au simțit slabi.

Dan Petrescu a simțit lucrul ăsta, nu mi-a plăcut că a dat vina pe arbitru, dar aseară chiar nu a fost cazul, am văzut un Kovacs sigur pe el, deciziile mi s-au părut acoperite, nu am mai văzut de mult un arbitru aflat în asentimentul meu.

Mi se pare că găsește un refugiu, nu așa trebuie să reacționeze un antrenor. Nu trebuie să găsești scuze, un vinovat, e cazul să spui că au fost mai buni, nu mai câștigaseră de 8 ani la Cluj. Asta ar fi fost fair-play”, a concluzionat fostul atacant.

Cu 5 etape înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj este lider, cu 45 de puncte. FCSB, echipa de pe locul 2, are 43. Cele două sunt urmărite îndeaproape de CSU Craiova, cu 39 de puncte în vistierie.

Mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali susţine că Toni Petrea a făcut echipa şi schimbările la Cluj » Deşi a recunoscut de multe ori că-i place să „antreneze”, patronul de la FCSB s-a sucit: „Vor să-l ridiculizeze!”

Cum arată piciorul lui Darius Olaru după faultul lui Susic: „Nu-l mai simțea, de asta a mers la spital”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
balotelli
balotelli  •  19 Aprilie 2022, 06:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  18 Aprilie 2022, 23:44

Este normal sa facă asa după meci. Toți dau vina pe arbitru sa nu-i creadă lumea slabi. CFR este în impas, nu le merge jocul. Dar sunt echipă. Sa nu uitam ca fcsb a dat gol asa cum a fost, în timp ce CFR era cu 2 în minus. Marele meci de care vorbim 2 luni de azi. Al de la Craiova s-a uitat a 2-a zi când au fost răsturnări de situați, gol în ultimele secunde. CFR este încă forță. Au șanse mari, Craiova și fcsb se încurcă pe parcurs, cu toate ca eu țin cu Craiova. Dar asta se întâmplă, nu au maturitatea CFR-ului. Iar în ultimele meciuri dacă Craiova bate fcsb, ei după vor juca cu juniori ca de obicei. Asta este fotbalul în România. Ei păcălesc fotbalul, iar fotbalul ii păcălește pe ei

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  18 Aprilie 2022, 19:46

marica in timpul interviului purta prosop?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează