FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Gigi Becali confirmă că FCSB va odihni câțiva titulari cu Rapid + Unde își „trimite” vedetele: „Nu sunteți fotbaliști!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 12:17 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 14:25

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a confirmat astăzi că unii titulari vor fi odihniți la meciul cu Rapid, din etapa a doua a Ligii 1.

  • Rapid - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Becali pune mai mare preț pe calificarea în turul I preliminar al Conference League. FCSB a pierdut prima manșă din turul II al competiției, cu Saburtalo, scor 0-1. Returul se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

Derapaj după derapaj » Becali nu înțelege unde a greșit: „Ce rasism, nu sunt țigani? Du-te domne cu prostiile și mizeriile lor!”
DERAPAJ RASIST
Derapaj după derapaj » Becali nu înțelege unde a greșit: „Ce rasism, nu sunt țigani? Du-te domne cu prostiile și mizeriile lor!”

„FCSB va odihni 3-4 titulari cu Rapid”

„Niciodată nu mi s-a întâmplat asta. Să aibă echipa valoare, dar de fapt să nu aibă. M-am înșelat.

Cu Rapid cred că o să odihnim 3-4 jucători, e mai important returul din Conference”, a comunicat Gigi Becali la Pro Arena.

Într-o intervenție anterioară la TV, patronul lui FCSB a lăsat de înțeles că Oaidă ar putea apărea în echipa de start cu Rapid.

Petrea: „Nu menajăm, dăm minute altora pentru a avea ritm”

Antrenorul Toni Petrea l-a confirmat pe Becali și a anunțat că vor apărea alți jucători la meciul cu Rapid, față de cel cu Saburtalo.

„Încă nu suntem 100% puși la punct cu pregătirea fizică. Nu e vorba de a menaja, trebuie să dăm minute și altor jucători, pentru a avea ritm. Din punctul meu de vedere nu e un meci oarecare, e un derby. Nu ne vom menaja, indiferent de cine va intra pe teren”, a spus Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

Becali și-a trimis jucătorii la tâmplărie

Furios după egalul cu „U” Cluj (1-1) și înfrângerea cu Saburtalo (0-1), Becali a povestit care este starea de spirit în interiorul echipei.

„Eram la bază și îl văd pe Tănase cam supărat. Le-am zis: «Dacă cineva e supărat, am și tâmplărie. Oamenii lucrează 8 ore pe zi pe 1000 de euro salariu. Să vă duceți acolo, că fotbaliști nu sunteți. Din moment ce vă bate Clujul (n.r. - 1-1 cu U Cluj) și Georgia (n.r. - Saburtalo), nu sunteți fotbaliști.»”, a mai declarat Becali la Pro Arena.

Citește și:

Pe cine a luat Mititelu? Nume mare sau „un jucător terminat”? » Verdict dur de la Atena în privința lui Kyriakos Papadopoulos: „Este un fost jucător. A ars deja"

Matchday experience, episodul 8 » Jale în Trivale! Mediocritate pe linie: stadionul lui FC Argeș primește cu greu notă de trecere

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
legio.sud
legio.sud  •  23 Iulie 2022, 18:02

Nea GG dar niște sfecla de scos la toamna prin Noiembrie nu ai ?! Cel mai bine de făcut educație ăstora ii duc la scos sfecla pe noroiul acela înghețat sa vezi cum își schimba mentalitatea și de n-or sa alerge mâncan-d pământul , oricum este valabil și pt ai lu’ Rotaru … și aia au dat de bine și …

invinctus
invinctus  •  23 Iulie 2022, 16:37

Oricum va bate Rapid de va sparge si asa ai motiv sa zici ca ai odihnit 3 - 4 *** de la fc fc sb sa srl popesti leordeni berceni si de aia v au spart !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  23 Iulie 2022, 16:09

Asa ma, odihneste-i ca sunt obositi saracii!:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează