INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pariul care l-a transformat pe Federico Valverde în cel mai în formă jucător de la Real Madrid » Carlo Ancelotti admite: „Am riscat”

Federico Valverde // foto: Guliver/gettyimages
Federico Valverde // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 13:29 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 14:31

Uruguayanul Federico Valverde (24 de ani) are 7 goluri în acest sezon la Real Madrid, 6 numai în La Liga, ultimul la 3-1 cu Sevilla. Golgheterul și cel mai în formă jucător blanco. Carlo Ancelotti i-a cerut 10 goluri tot sezonul.

Spaniolii încă se întorc la declarația îndrăzneață a lui Carlo Ancelotti. Pe 14 septembrie, după ce Valverde marcase și la 2-0 cu Leipzig, în grupele Ligii, al treilea lui gol la acea vreme de la startul stagiunii, tehnicianul lui Real afirma la conferință: „Îmi rup carnetul de antrenor dacă Fede nu dă zece goluri în acest sezon”. 

Ruxandra Dragomir, reacție aspră în cazul Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă! Nici de Sharapova sau Lance Armstrong nu ne închipuiam”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Ruxandra Dragomir, reacție aspră în cazul Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă! Nici de Sharapova sau Lance Armstrong nu ne închipuiam”

Federico Valverde: „Toți îmi zic să-l fac fericit pe Carlo Ancelotti”

La mijlocul săptămânii trecute, uruguayanul puncta încă o dată și comenta amuzat: „Toți îmi zic să înscriu cât pot de mult ca să-l fac fericit pe Ancelotti, asta e misiunea mea. Nu vreau să se retragă din cauza mea”.

Sâmbătă, Valverde a închis tabela. A treia partidă la rând în care marchează în campionatul spaniol, trei goluri în șase zile: 

  • 3-1 cu Barcelona (a);
  • 3-0 cu Elche (d);
  • 3-1 cu Sevilla (a). 

Federico Valverde, după Cristiano Ronaldo

O lovitură cu praștia, în diagonală, aproape de vinclu. „Ai pietre în picioare!”, i-a spus Ancelotti. Și Fede are patru goluri în La Liga cu șuturi din afara careului, singurul din Top 5 Europa

Ultimul jucător al Madridului cu o asemenea performanță a fost Cristiano Ronaldo, cu cinci reușite similare în 2015-2016. Dar Valverde mai are înainte trei sferturi de sezon! 

„Am riscat mult cu pariul meu, pentru că el a înscris un singur gol stagiunea trecută. Adevărul e că rareori pariez cu jucătorii”, admite Carlo. Antrenorul i-a cerut minimum 10, sud-americanul are acum 7 în toate competițiile, 6 numai în La Liga. E golgheterul blanco și cel mai în formă jucător! 

Carlo Ancelotti: „Să așteptăm un pic cu Balonul de Aur”

În weekend, fanii madrileni i-au strigat lui Fede „Balonul de Aur”, în ziua când Benzema a prezentat trofeul pe „Santiago Bernabéu”. Ancelotti a zâmbit: „Mai trebuie să așteptăm un pic”.

Ce ar trebui să facă un portar la șuturile lui Valverde? Nu știu, întrebați persoana greșită. Și eu sufăr din cauza lor la antrenament.

- Thibaut Courtois, Real Madrid

Această echipă a Madridului nu-mi creează probleme. Și, ca valoare, este una dintre cele mai bune pe care le-am avut, dacă nu cea mai bună.

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Pauză pentru Federico Valverde? Probleme musculare 

Valverde a înscris sâmbătă, dar a fost accidentat de Alejandro Gomez. „A primit o lovitură în picior, îl doare un pic, trebuie să vedem ce ne vor arăta testele. Nu știu dacă se va putea recupera până marți", a dezvăluit Ancelotti. 

Cu Leipzig va lipsi si Benzema: „Cred că va fi gata pentru meciul de duminică”. Acasă, cu Girona, în campionat.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

N-au avut milă de Tătărușanu după Milan - Monza: „Ca un melc!”

2 mari căpitani ai lui Manchester United s-au certat în direct pe subiectul Cristiano Ronaldo. Unde ar putea ajunge portughezul în ianuarie

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează