INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  “BRILIANTUL” I-A PUS PE JAR PE ŞEFII LUI SCHALKE

Vînd 4 pentru Mutu

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Nemţii pregătesc 20 de milioane de euro ca să-l ia pe atacantul Fiorentinei.

Tratat la început ca pură speculaţie, posibilul transfer al lui Adi Mutu (foto) la Schalke prinde contur. După ce joi a recunoscut în cotidianul Bild că atacantul Fiorentinei “ne-a fost oferit de un impresar, împreună cu alţi jucă­tori”, managerul “minerilor”, An­dreas Muller, a trecut la fapte.

Deşi contează pe participarea spon­sorului Gazprom, Muller e gata să vîndă şi 4 jucători pentru a avea o şansă în faţa Realului şi a Milanului, de asemenea interesate. Vizaţi sînt Lovenkrands, Larsen, Bajramovici şi Abel, care le-ar adu­ce “minerilor” 13,7 milioane de euro în conturi. Bild susţine că ar fi su­fi­ci­enţi pentru Mutu, dar ziarele ita­liene ştiu altceva: “Oferta pe care o pre­gătesc nemţii Fiorentinei se ridică la 20 de milioane de euro!”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
 •  10 Mai 2008, 20:54

:))) da jur,nu-i de talia lu mutu.da mutu de ce talie ii?atata il umfla toti,cand defapt,in afara de golu cu psv,n-o facut mare branza.nu-l ia nici real nici milan,si daca-l iau,o sa lustruiasca banca de rezerve

 •  10 Mai 2008, 20:53

Slabut echipa?Frate poate u n.ai observat ca au jucat in sferturile UCL. :P Slabut campionat?Daca Bundesliga e slabut atunci ce sa vorbim despre Liga 1 "care a ajuns o liga buna".

 •  10 Mai 2008, 19:23

Daca se duce la Schalke e ca si cum se pregateste de retragere. Slabuta echipa, slabut campionat. Btw, pe Bajramovic nu o sa ia vreun ban, ca o sa fie liber de contract la vara si probabil ajunge la Stuttgart.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează