INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Probleme pentru Gerard Pique și iubita lui » Spaniolii scriu că au fost dați afară dintr-un restaurant

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2023 15:06 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 18:01

După ce s-au fotografiat în premieră împreună, oficializând relația, Pique și noua lui iubită, Clara Chia Marti, sunt văzuți tot mai des în locuri publice. 

Totuși, ultima aventură în oraș a celor doi nu s-ar fi terminat cu bine. Presa din Spania scrie că fostul fundaș și iubita lui ar fi fost dați afară dintr-un restaurant din Barcelona. 

+14 FOTO

Pique și Clara Chia Marti, dați afară dintr-un restaurant

 Într-un videoclip devenit viral pe internet, cei doi apar plecând dintr-un local. Spaniolii speculează că cei doi nu au fost primiți în restaurantul cu specific japonez, bazându-se pe faptul că erau vizibil supărați. 

Cum a numit-o Shakira pe Clara Chia Marti 

Potrivit Marca, în emisiunea „Mitre Live” jurnaliștii au dezvălui că Shakira a avut un apelativ jignitor la adresa Clarei, când aceasta lucra la firma lui Pique, Kosmos 

„Shakira o cunoștea pe Clara, dar o considera o stagiară în firmă. De aceea a durut-o atât de tare când a aflat că Pique a înșelat-o cu ea. A fost o surpriză totală. Shakira o cunoștea și o numea mironosiță”, notează spaniolii. 

Citește și:

Cristiano Ronaldo și-a schimbat casa din Arabia Saudită » Chiria uriașă plătită în 2023 și condițiile de lux la care renunță

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  26 Februarie 2023, 17:55

Ca sa vedeti cum este jurnalismul de azi si cum dezinformează si ameţeşte !!...in video spune clar ca au iesit sa cinaeze intr-un restaurant japonez in Los Angeles SUA !!..patronul restaurantului era mare fan Shakira si nu i-a permis lui Clara Chia accesul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează