STIRI  »  MONDEN  »  

FOTO! DE NECREZUT! Maia Morgenstern, in ipostaze erotice

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 19:18

Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari actrite romanesti, a interpretat rolul Doamnei T. in filmul "Patul lui Procust". Scenele erotice din pelicula nu au intimidat-o insa.

Nu rata galeria foto de mai jos!

Maia Morgenstern a jucat cu o naturalete iesita din comun momentele de sex din film, reusind in acelasi timp un rol senzational in pelicula care nu a fost lansata niciodata in Romania.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  10 Ianuarie 2012, 18:31

SI CARE-I PROBLEMA ? ESTE O ACTRITA FOARTE TALENTATA , SI-A JUCAT ROLUL FILMULUI ASA CUM SCRIE LA CARTE , SI DIN MOMENT CE BANII CURG PTR. ACEST ROL DE CE NU ? IAR ACEL CE A TRIMIS ACEL MESAJ CU ,,JIDANCA PERVERSA" CA N-O SA AJUNGA NICI LA DEGETUL MIC AL ACESTEI ACTRITE DE TALIE MONDIALA , ACEL INDIVID ESTE UN IDIOT SI IN PRIVINTA DE-A CRITICA PE CINE NU TREBUIE TREBUIE SA SE DOCUMENTEZE PE CINE CRITICA SI CE VORBE SCOATE DIN SPURCATA ACEEA DE GURA , SA-TI FIE RUSINE , ESTI DE NEAM PROST .

andreea_c85
andreea_c85  •  10 Ianuarie 2012, 14:11

Telefon HTC Sensation XL de vanzare (NOU) ://mercador.ro/oferta/telefon-htc-sensation-xl-ID6Psx.html Tel: 0742959656 Pret: 1700 RON

 •  10 Ianuarie 2012, 12:51

ca de obicei,actorii romani sunt pe langa subiect:nu sexul era ideea in cartea lui camil petrescu;inca ceva,daca o mai aud pe femeia racnind la televizor,o sa-mi trag tot parul din cap... intrebare:ce se intelege prin :o actrita mare?dati exemple,cu argumente;

Vezi toate comentariile (7)
Comentează