STIRI  »  MONDEN  »  

Oprah, din nou pe primul loc. Vezi cine o urmează în topul celor mai bine plătite femei din divertisment

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 12:39

Realizatoarea de televiziune Oprah s-a clasat şi anul acesta pe primul loc în topul celor mai bine plătite femei din industria de divertisment, cu un venit de 290 de milioane de dolari, obţinite în perioada mai 2010 – mai 2011, după cum informează revista Forbes, citată de Mediafax.

Locul al doilea vine la mare distanţă şi este ocupat de nonconformista Lady Gaga, cu venituri de 90 de milioane de dolari. Clasamentul este continuat de Bethenny Frankel, membră în distribuţia primei ediţii a reality show-ului „Real Housewives of New York”, care a reuşit să strângă într-un an 55 de milioane de dolari. După ce şi-a vândut brandul Skinnygirl Margarita, cu 100 de milioane de dolari, Frankel şi-a lansat un nou brand de diete şi lifestyle, ce va cuprinde poduse de alimente, suplimente şi un posibil talk-show.

Locul al patrulea este împărţit de patru femei: modelul Gisele Bundchen, cântăreaţa Taylor Swift, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres şi judecătoarea Judy Sheindlin, fiecare dintre ele având un venit de 45 de milioane de dolari.

Din clasament mai fac parte cânăreţele Katy Perry (44 milioane de dolari) şi Beyonce Beyonce (35 de milioane de dolari), dar şi scriitoarea Danielle Steel (35 de milioane de dolari).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează