GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Poliția Română, amenzi de peste 3,5 milioane de euro pentru românii care nu au respectat carantina

13.611 persoane au fost amendate în ultimele două zile +12   FOTO
13.611 persoane au fost amendate în ultimele două zile

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 13:50

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat vineri că de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, polițiștii au amendat 13.611 de persoane care nu au respectat regulile impuse.

Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.256.424 de lei, aproximativ 3,5 milioane de euro!

De asemenea, 645 de persoane au fost plasate în carantină instituționalizată, după ce nu au respectat perioada de autoizolare. Iar 21 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura intrării în carantină pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Polițiștii au deschis nu mai puțin de 199 de dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor și au amendat 2.866 de persoane pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină. 

În plus, Poliția de Frontieră a deschis patru dosare penale pentru fals în declarații

GALERIE FOTO. Cum arată Bucureștiul în prima zi de carantină

+8 FOTO

VIDEO. Noile măsuri anunțate de președintele României, Klaus Iohannis

Citește și alte știri despre coronavirus:

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, testat pozitiv cu COVID-19 » Ce mesaj a transmis

Explicațiile unui expert român: de ce nu vom avea prea curând vaccin împotriva COVID-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
chupacapra
chupacapra  •  27 Martie 2020, 20:33
Postat de wwerko80 pe 27 Martie 2020, 18:20

Cand te duci la magazin nici paznicii nu au masti. Mai mult de jumate din clienti nu aveau masca. Unii aveau manus dar nu masca. Incredibil cum merge mintea unora. Ar trebuii sa patruleze si in magazine politia, nu doar pe strazi. Ar sarii totalul amenzilor la 35 milioane euro probabil. Numai pr0sti inconstienti in Romania. Dau vina pe guvern dar ei nu dau 2 bani nu numai pe sanatatea lor dar nici pe sanatatea altora. Sper sa ia virusul si sa nu aiba spitalul numarul de ventilatoare necesar pt. *** astea.

Daca iti este frica sa nu iei boala stai in casa dar Nu I trata pe toti ceilalti de parca ar fii bolnavi si ar iesi la infestat si privii ca potentiali dusmani, din filosofia ta deduc ca viata ta e mai valoroasa decat a altora ca tu ai pt ce trai si altii Nu, crede ma orice viata valoreaza la fel cei care iti pun viata in pericol nu sunt romani de rand ci hotii din sistem care au jepuit spitalele si le au lasat in paragina... Asa ar trebui Sa gandesti.. Cati ani ai?

chupacapra
chupacapra  •  27 Martie 2020, 20:25

Suntem deja destul de dezbinati acum o Sa se intoarca si mai mult unul impotriva celuilalt omul tre Sa asculte de bunul simnt de valori si educatie si ce daca unu Nu are il invatam dar Nu cu arma in mana Nu suntem comunisti... Ati uitat

chupacapra
chupacapra  •  27 Martie 2020, 20:21

Virusul se ia prin contact mai apropiat de1, 5 m sau daca tusesti pe obiecte si vine altu si pune mana, Nu tre Sa purtam noi mastile pe strada alea trebuie in Spital in Germania vezi 2 oameni din 10 ca poarta masca, exista intradevar acest virus dar se vrea isterizarea populatiei e manipulare am pus un comment deloc jignitor in care am criticat masurile de bagat frica in saracii Romani cu armata pe strada , si mi lau sters este totu controlat Rusine se ingradesc drepturile si aici pe internet Mi am spus parerea Nu am jignit pe nimeni. Romani trezit va guvernantii v au aratat inca odata cat de mult insemnati pt ei democratii de astazi sunt tot securistii de ieri

Vezi toate comentariile (8)
Comentează