GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Boris Johnson, premierul Marii Britanii, testat pozitiv cu COVID-19 » Ce mesaj a transmis

Boris Jonhson are coronavirus // foto: Guliver/Getty Images
Boris Jonhson are coronavirus // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 13:35

Boris Johnson (55 de ani), premierul Marii Britanii, are coronavirus! E informația momentului pe mapamond și a fost confirmat de oficialul britanic pe contul său de Twitter.

Boris Johnson a publicat un mesaj în care a explicat simptomele care l-au determinat să se testeze. 

„În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome ușoare. Am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Sunt în autoizolare acum, dar voi continua să conduc guvernul prin intermediul videoconferințelor. Împreună vom învinge această problemă”, a fost mesajul lui Boris Johnson.

Marea Britanie se află în cea de-a patra zi de carantină totală. Inițial, Boris Johnson optase pentru o imunizare colectivă a populației, însă a renunțat treptat la idee după ce a văzut că numărul îmbolnăvirilor și cel al deceselor din Marea Britanie crește. 

Vestea vine la doar două zile după ce Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, a fost la rândul său depistat pozitiv cu COVID-19.

11.660 de cazuride îmbolăviri cu noul tip de coronavirus s-au înregistrat până acum în Marea Britanie. 578 de persoane au murit

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS / Conor McGregor intră în lupta contra COVID-19: achiziție de 1 milion de euro și un mesaj categoric pentru autorități

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  27 Martie 2020, 15:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  27 Martie 2020, 14:56

Urmeaza Trump?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează