GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS. Bill Gates, articol-manifest: 3 sfaturi esențiale pentru oameni, în bătălia cruntă cu COVID-19

Bill Gates. foto: Guliver/Getty Images
Bill Gates. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 18:33

Bill Gates (64 de ani), co-fondatorul Microsoft, se implică la rândul său în lupta împotriva COVID-19.

Într-un articol publicat recent în The Washington Post, Bill Gates încearcă să transmită un mesaj de conștientizare asupra pericolului nevăzut cu care ne confruntăm. Americanul recomandă trei pași în abordarea luptei împotriva coronavirusului.

1. Bill Gates militează pentru ideea de izolare completă.

Acesta critică țările care nu au luat deocamdată decizia de a sista activitățile cotidiene. „E rețeta dezastrului”, avertizează el. 

 2. Nevoia ca Guvernele să crească numărul testelor e o altă temă de discuție propusă de Bill Gates. 

„Trebuie să existe o prioritate de testare clară. Primii pe listă trebuie să fie oamenii din sistemul medical, care au un rol esenţial şi care se află în prima linie în lupta cu virusul, apoi persoanele care prezintă simptome clare şi cei care se presupune că au fost expuşi”, afirmă Gates. 

3. Abordare bazată pe date pentru dezvoltarea de tratamente şi vaccinuri. 

Bill Gates avertizează că e nevoie de cumpătare în rândul șefilor de stat și în modul în care aceștia prezintă populației informații despre un posibil vaccin anti-coronavirus. 

„Pentru eradicarea completă a virusului avem nevoie de vaccin. Dacă procedăm corect, putem avea unul în mai puţin de 18 luni - perioada cea mai rapidă în care un vaccin a fost vreodată dezvoltat”.

COVID-19. Bill Gates avertiza încă din 2015

După apariția pandemiei, mai mulți adepți ai teoriei consiprației spuneau că miliardarul Bill Gates ar fi implicat în această poveste și au publicat pe internet un filmuleț cu fondatorul Microsoft. Bill Gates avertiza omenirea încă de acum cinci ani de un haos la nivel mondial! 

„Lucrul care ar omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război. Nu rachete, ci microbi!”, spunea Gates în cadrul unei conferințe.

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. A anticipat Bill Gates ce va urma? Miliardarul a avut o discuție secretă cu Rafael Nadal: „Asta i-a spus”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
1razvanr
1razvanr  •  05 Aprilie 2020, 16:52
Postat de krnevic pe 05 Aprilie 2020, 15:22

Si aici esti prost, dap, ca o constatare, atata tot. Nimeni nu a mai zis exact cum a spus Bill Gates, cu lux de amanunt, tu daca imi arati unu care a zis ca in conferinta aia , cum va fii lumea in prezent, eu imi retrag toate acuzatiile de prostie pe care ti le-am adresat, dar ce crezi, nu vei gasi pe nimeni, pentru ca asa cum a ramas, esti singuru prost. Hai , succes.

P.S. sa nu uiti sa iti iei medicamentele pe ziua de azi. Uite ce patesti cand nu le iei. Creierul tau emite ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1razvanr
1razvanr  •  05 Aprilie 2020, 16:50
Postat de krnevic pe 05 Aprilie 2020, 15:19

Chiar esti inegalabil de prost, nu ai adversar pe pamanturile lumii. Am prezentat mai jos detaliile, dar ca un mic rezumat pentru crbl-ul tau nefunctional, faptu ca a zis fix cum se va intampla, nu te face faptas ?? Dar nu incerc sa ti mai zic nimic, ramai prost0lau.

E clar ca nu intelegi. Ramai in lumea ta. Nu imi place sa vorbesc cu aiuriti. Asa ca la revedere.

krnevic
krnevic  •  05 Aprilie 2020, 15:22
Postat de 1razvanr pe 05 Aprilie 2020, 08:57

@krnevic te rog sa iti scoti folia de aluminiu de pe cap si sa nu mai fi *** pe internet. Ce legatura are fcsb si de ce aduci asta in discutie? Dovada ca tu chiar esti ***. Du-te la scoala, informeaza-te, invata lucruri noi. Nu mai sta in intunericul prostiei ca uite ce se intampla cu mintea ta. Emite dejectii. Tu esti cel care se face de ras, dar esti prea *** sa realizezi asta. Bill Gates nu e in spatele coronavirusului. El doar a descris un scenariu foarte posibil din viitor. Dar mintea ta inceata nu poate sa inteleaga ca altcineva ar putea sa faca asta. Ca tu esti prea ***. Intelegi? Si daca tu nu poti, crezi ca si altcineva nu ar putea.

Si aici esti prost, dap, ca o constatare, atata tot. Nimeni nu a mai zis exact cum a spus Bill Gates, cu lux de amanunt, tu daca imi arati unu care a zis ca in conferinta aia , cum va fii lumea in prezent, eu imi retrag toate acuzatiile de prostie pe care ti le-am adresat, dar ce crezi, nu vei gasi pe nimeni, pentru ca asa cum a ramas, esti singuru prost. Hai , succes.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează