GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Cristiano Ronaldo, plimbare alături de iubită și de copii, în plină pandemie de COVID-19. Cum au reacționat când un fan i-a abordat

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez // sursă foto: Twitter +6   FOTO
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez // sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 21:02

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost surprins pe străzile din Madeira alături de iubita sa, Georgina Rodriguez (26 de ani), în timp ce plimbau copiii în cărucioare.

„Escapada” celor doi, în contextul pandemiei de coronavirus, a făcut înconjurul rețelelor de socializare rapid, scrie The Sun.

Mama lui Cristiano Ronaldo a revenit acasă » Mesajul postat de starul portughez

Portugalia se află în „carantină voluntară” în acest moment, ceea ce înseamnă că oamenilor le este permis să iasă, atât timp cât respectă sugestiile cu privire la distanțarea socială. Astfel, Ronaldo și-a permis să iasă la o scurtă plimbare alături de familia sa.

Starul lui Juventus și Georgina au fost abordați de un fan, iubita lui Ronaldo încercând să își acopere fața cu gluga hanoracului.

Răspunsul lui Ronaldo

Astăzi, după ce imaginile cu el și familia sa pe străzile din Madeira au devenit virale, lusitanul a postat o fotografie de acasă, în care se relazează alături de 3 dintre cei 4 copii ai săi.

Cu această ocazie, Ronaldo a și transmis un mesaj fanilor:

„În acest moment dificil pentru întreaga lume, haideți să fim recunoscători pentru lucrurile care contează - sănătatea, familiile noastre și cei dragi. Stați acasă și haideți să îi ajutăm pe cei din sistemul medical care se luptă să salveze vieți”, a spus portughezul.

GALERIE FOTO. Cristiano nu se plictisește în carantină: Iată bolidul de 9.5 milioane de euro pe care și l-ar fi cumpărat acesta

+2 FOTO

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Bölöni, inclus pe o listă selectă a antrenorilor care au descoperit „fenomenele de azi”: „Un anumit Cristiano Ronaldo”

Impresionant gestul lui Cristiano Ronaldo » Renunță la o sumă uriașă din salariu, pentru lupta cu pandemia de coronavirus

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United ... în FIFA 20

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
520143398153430
Pavel Radu  •  31 Martie 2020, 11:33

Nu ca m-ar interesa dar sa nu mor prost: copiii ii are cu tantili sau .... după cum a prins “***”?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează