GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Donald Trump, pus la punct de un fost campion NBA: „Fă ceva, clovnule!”

Donald Trump
Donald Trump

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 20:22

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump (73 de ani) a fost confruntat pe rețelele de socizalizare de un fost campion NBA, J.R. Smith (34 de ani).

Cu peste 120.000 de cazuri confirmate de Covid-19, Statele Unite ale Americii reprezintă țara cea mai afectată din lume. 

Donald Trump a cerut sfaturi

Presa din America vehiculează că la începutul acestei săptămâni, Donald Trump ar fi cerut sfatul unui fost sportiv de baseball de la New York Yankees, în legătură cu criza de coronavirus. Alex Rodriguez (44 de ani), un om de afaceri acum și partenerul lui Jennifer Lopez a mărturisit că discuția cu șeful statului a fost una „plăcută”.

J.R. Smith l-a atacat pe Donald Trump

După ce chiar Trump și cei de la Casa Albă au negat aceste zvonuri legate de convorbirile cu alte persoane în căutare de sfaturi, printre care și cea cu Rodriguez,  și le-au catalogat „fake news”, fostul campion NBA cu Cleveland Cavaliers, J.R. Smith, l-a pus la punct pe Trump. 

J.R. Smith a fost nemulțumit de atitudinea lui Donald Trump și a scris pe Twitter: „Omule, taci din gură și fă ceva! Ești un clovn!

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea:

Citește mai multe știri despre coronavirus:

VIDEO Moment emoționant în plină pandemie de coronavirus » Imnul României a răsunat în toată țara, de la megafoanele mașinilor de poliție

Nadia Comăneci luptă împotriva coronavirusului și vrea un „20 perfect”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
cristealaur
cristealaur  •  29 Martie 2020, 17:37

Ce glume pe site....sa spui ca trampeta e cel mai tare prezidente...asta shi cu bush ar castiga trofeul zmeura 10 ani consecutivi....dar tot el o sa iasa in noiembrie...daca democratzii vin cu lenin sau cu alzheimer....trump e flacau la 73 ani....vai de noi...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  29 Martie 2020, 10:35

Pacat de talentul sau! J.R. Smith se crede atot-stiutor si a ajuns sa jigneasca, nepermis, chiar la limita legii, pe Trump! Cine ii da dreptul individului sa se exprime in felul acesta? Din pacate, si cei care au comentat aceasta iesire iresponsabila a unui individ caruia nu ii pasa de ceea ce se intampla cu un popor ci numai de propriile sale buzunare doldora de dolari! nu au avut niciun respect pentru Donald Trump, cel caruia o sa i se ceara ajutorul daca va castiga un nou mandat de presedinte al SUA .

wwerko80
wwerko80  •  29 Martie 2020, 09:50
Postat de Gigli Papastratos pe 28 Martie 2020, 23:24

Greu cu logica in vremuri de convid19! Cele 500 de bilioane au fost alocate business-urilor pentru a continua sa-si plateasca sutele de mii de lucratori, chiar daca acestia stau acasa. Nu inteleg cum de logica comunista a democratilor poate sa prinda la persoane dotate cu inteligenta. Asa ca, trilioanele tot omulu de rind sunt dedicate. Daca business-urile ar muri pentru doua luni, cam care ar fi rezultanta si cum isi vor reveni cind molima va trece?

Ce 500 bilioane? Clauza aia se poate repeta de 10 ori daca este nevoie, adica teoretic (si mai mult probabil tinand cont de coruptia in america) pot fura $4.5 trilioane. Daca citesti documentele, doar ~10% se duc in buzunarele oamenilor sau firme mici, restul e pt corporatii si oameni cu relatii. Documenteaza-te, nu mai manca gunoi de la A3

Vezi toate comentariile (17)
Comentează