GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  LOTO

Loto 6 din 49 » Anunțul făcut de Loteria Română pe care-l așteaptă milioane de jucători

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 12:14

Compania Loteria Română anunţă că a decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, în contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19. Asta după ce toate agențiile LOTO din România au fost închise pe 18 martie.

Oficialii companiei subliniază că deja colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, "în cel mai scurt timp posibil", a jocurilor loto online.

Loteria Română implementează loto online!

"În contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, Loteria Română consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent", se arată într-un comunicat emis de Loteria Română.

"Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească. Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită"
Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României

Reprezentanții companiei au mai declarat că: "Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor".

1.900 de agențiiale Loteriei Române sunt închise în acest moment pe întreg teritoriul țării, la fel ca cele 14.000 de case de pariuri și 15.000 de agenții cu "păcănele"

Compania Loteria Română a anunţat că, începand de pe 18 maertie este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie şi pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Semnal de alarmă tras de Dan Puric: "E crimă națională! Am înțeles și la nivel de președinte... Știe băiatul ăsta ce face?"

COVID-19. Temperatura la care coronavirusul dispare în 30 de minute » Cât rezistă virusul pe masca de protecție și pe alte suprafețe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează