GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

FOTO Wanda Nara ignoră restricțiile pandemiei » A plecat din Franța cu copiii și a mers chiar în Lombardia!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 14:23

În plină pandemie de Coronavirus, Wanda Nara a decis să plece de la Paris și s-a întors în vila ei luxoasă de pe malul lacului Como, din Lombardia, Italia. 

Soția lui Mauro Icardi a luat cu ea și copiii, încălcând măsurile de protecție din cele două țări. Maxi Lopez, fostul ei soț și tată a trei dintre copiii pe care îi are Wanda Nara a reacționat nervos pe rețelele de socializare la aflarea veștii. 

Vezi această postare pe Instagram

🏡

O postare distribuită de Wanda nara (@wanda_icardi) pe

„Când tuturor li se ceară să nu iasă din casă, i-ai expus pe copii noștri unei călătorii dintr-o țară în alta. Te tot miști și te deplasezi în epicentrul epidemiei, în Italia, fără să te gândești la niciun fel de consecințe? Ce îți trece prin cap acum când ce mai important lucru este sănătatea copiiilor noștri”, a scris Maxi Lopez. 

În Italia s-au înregistrat până acum 97.689 de cazuri de Covid-19 și 10.779 de decese, fiind țara cea mai afectată de pe glob. Majoritatea cazurilor sunt în Lombardia. 

+45 FOTO

Florinel Coman, antrenament langă plajă, alături de iubita lui

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Klaus Iohannis, apel de ultim moment pentru români + un îndemn pentru antreprenori: „Fiți inventivi!”

Nimeni nu și-a dat seama: anosmia, simptomul COVID-19 care apare la tineri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează