SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Simona Halep, surpriză de proporții! Ce a decis după despărțirea de Cahill

Simona Halep
(foto: Guliver/Getty Images)
Simona Halep (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 14:16

Simona Halep (#1 WTA) a decis să fie propriul ei antrenor. Românca a încheiat săptămâna trecută colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul anunțând că va lua un an de pauză, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu familia.

"Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor în perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori, nu am avut dureri, dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri" a spus Simona, conform Telekom Sport.

Pentru Simona Halep nu este o noutate că va aborda sezonul fără antrenor, după ce în 2013 și în 2014 a fost la fel. În cei doi ani a participat la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, fără a avea un antrenor. În 2014, după turneul din Australia, a început colaborarea cu Wim Fissette.

Simona Halep a participat azi, alături de Marius Copil, la Kids Day, s-a pozat cu micuții și le-a oferit autografe.

 

ULTIMA ORĂ Simona Halep și Darren Cahill s-au DESPĂRȚIT! Motivul invocat de australian și prima reacție a liderului WTA

Simona Halep a făcut primele declarații după despărțirea de Darren Cahill: "Nu îmi este ușor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
argus
argus  •  17 Noiembrie 2018, 21:32

Simona este zgarcita dar si comoda! Ca-i zgarcita, este lesne de inteles! Sa declari ca "... în perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi"? Pai ce, este "alba, neagra" ca sa nu stii cat de importanti au fost antrenorii in evolutia ta? Chiar Wim Fissette (cel concediat cu "eleganta" prin SMS) sa nu fi avut nici o contributie ca a jucat prima finala la Roland Garros? Dar Cahill, pe care il lauda cu orice prilej, chiar crde ca "a prins" tot de la acestia? Sa fie clar, un antrenor este o prima conditie, o garantie ca jucatorul face "ce trebuie" la antrenament si nu ce vrea, cat vrea si cum vrea sa se antreneze! Cred ca Simona va afla mult prea curand "cum va fi" fara antrenor! Dar, "ce semeni, aia culegi" Simona! Asta nu ma impiedica sa iti urez BAFTA !"BAFTA"? DA! BAFTA, fiindca SUCCESELE se pregatesc (si)cu ANTRENOR! PS Excelenta poza cu "degetelul la cap"! Spune totul despre "adanca gandire. ei ..."!

st.il.
st.il.  •  17 Noiembrie 2018, 20:20

Mi se pare f. corectă decizia respectivei !. Chiar îi sugerez să încerce (o perioadă , bine-nțeles) , să joace de una singură , ea să servească , tot ea să returneze de dincolo de fileu , și tot așa...Numai să-i treacă junghiurile de la șale !...:)))))

267890
267890  •  17 Noiembrie 2018, 19:45

Nici nu are nevoie de antrenor. Poate si de una singura sa iasa din primul tur. Cat despre dureri, nu cred ca i-au trecut, durerile ei sunt altundeva, ceva mai sus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează