INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Santiago Solari, întrebat pe cine alege dintre Guardiola și Mourinho » Ce spune despre zvonul înlocuirii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 20:51

Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid, nu se simte amenințat de faptul că Jose Mourinho este liber de contract după despărțirea de Manchester United. 

"Am tot respectul din lume pentru oamenii din aceeași branșă, atât pentru amatori, cei anonimi din ligile inferioare, oameni care lucrează cu un devotament și o dăruire remarcabile, cât și pentru marii tehnicieni ai lumii.

Nu mă simt amenințat de faptul că Jose Mourinho este acum liber de contract. Adică nu mă simt mai amenințat decât ieri. Speculații există din prima clipă în care am venit", a declarat Solari conform Marca.es.

Solari a fost pus în ipostaza de a alege între stilul de antrenorat al lui Pep Guardiola și cel al lui Jose Mourinho. Tehnicianul Realului a ocolit elegant un verdict. 

"Nu mă regăsesc neapărat în stilul unuia dintre Pep sau Jose. Eu vreau să adopt stilul care a făcut Real Madrid celebră, unul dominant, unul concentrat pe atac, pe goluri. Pe scurt, mă identific doar cu valorile tricoului pe care îl reprezint", a precizat Solari. 

Vezi și: 

Marcelo sare în apărarea indezirabilului din lotul lui Real Madrid "E cel mai talentat fotbalist din lotul actual"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează