INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Asteras - PAOK 0-3 // Răzvan Lucescu: „O jumătate a Greciei se aștepta să pierdem aici. A fost o probă de personalitate”

Răzvan Lucescu, PAOK
Răzvan Lucescu, PAOK

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 10:27

Răzvan Lucescu și-a lăudat jucătorii, inclusiv pe Toșca, introdus în minutul 86. ”A fost un succes al echilibrului spiritual, al efortului colectiv. Debutul bun de an ne dă încredere”, zice antrenorul român.

Răzvan Lucescu a pornit în 2019 cum a încheiat anul trecut, cu încă trei puncte la Tripoli, 3-0 cu Asteras, și păstrează la finalul turului avansul de Ă8 față de Olympiakos. Antrenorul român și-a lăudat echipa pentru că a absolvit cu brio un examen dificil: "O jumătate a Greciei se aștepta ca PAOK să piardă pe un teren prost în fața unei echipe cu jucători buni, care veneau după patru succese la rând. Am obținut însă o victorie uriașă și am reușit o demonstrație de personalitate, echilibru spiritual și de efort colectiv. Ne-am făcut meciul ușor".

"Le-am spus să rămână calmi"

Luce junior a ținut să remarce contribuția tuturor la rezultat: "Și rezervele au intrat bine în meci, El Kaddouri, Limnios și Toșca. E foarte important pentru o echipă care luptă la titlu să aibă jucători motivați și pe bancă și să ajute când intră. La pauză le-am spus să rămână calmi pentru că vor veni și golurile. Ne place să avem posesia și să atacăm, deși presupune asumarea de riscuri". Întrebat dacă Paschalakis merită o primă pentru cum a apărat, Lucescu a răspuns: "Ar trebui atunci să-i premiez pe toți. Fiecare trebuie să-și facă datoria!".

Vezi și:

EXCLUSIV A fost la Dinamo, dar a plecat în Rusia și e categoric: „Am condiții prea bune ca să revin în România” » Dezvăluiri despre cum a luat Urziceni titlul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
monteverdi
monteverdi  •  14 Ianuarie 2019, 13:14

Echipele cu succese în Europa au investit sume uriașe și au așteptat câțiva ani ca să obțină rezultate pe plan european. Trebuie timp și răbdare pentru a crea o echipă competitivă. Răzvan e de abia de un an și jumătate aici. Mol Vidi a pus probleme și renumitei Chelsea, nu mai poate fi considerată o echipă slabă.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  14 Ianuarie 2019, 10:59

Tot respectul pentru Razvan Lucescu, insa nu credeti ca laudati prea mult aceste succese ale unei echipe dintr-un campionat modest, mai ales dupa ce pe plan european s-a dovedit a fi o prada usoara in fata unor echipe precum Mol Vidi, sau Bate Borisov ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează