FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea continuă războiul cu familia Rednic: „Luana a luat 100.000 de euro la transferul lui Diogo Salomao! S-a dus la ea acasă imediat după ce a rămas liber de contract”

Mircea Rednic și Luana Rednic
Mircea Rednic și Luana Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 22:59

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, continuă războiul de la distanță cu Mircea Rednic, fostul antrenor al „câinilor”, și fiica acestuia, Luana.

Oficialul lui Dinamo susține că impresarul Luana Rednic a încasat 100.000 de euro când Diogo Salomao a plecat gratis de la Dinamo.

„Luana Rednic a luat 100.000 de euro la transferul lui Salomao. Să vă spun cum a fost. Luana a venit la club și ne-a zis că are o ofertă de 500.000 de euro pentru el. După aceea a scăzut la 400.000 și la 300.000 de euro. Oficial, clubul a primit o ofertă de 250.000 de euro, pe care a refuzat-o. 

După trei săptămâni, Rednic a spus «Salomao nu e bun! Are salariu mare, 10.000 de euro, și trebuie să-l dăm afară!».

La o săptămână după asta, Salomao a semnat rezilierea contractului cu Dinamo! Unde a plecat imediat după? S-a dus la Luana Rednic acasă. Următoarea zi au plecat amândoi cu avionul în Arabia și s-a transferat acolo (n.r. la Al Hazm).

Clubul a refuzat oferta de 250.000 de euro pentru că așa a vrut Rednic. Păi, la vremea aia mișca ceva în club fără el și fără fi-sa? Nu mișca nimic!”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

Salomao a venit la Dinamo în iulie 2017 și a plecat în februarie 2019, când mai avea 6 luni de contract. După 6 luni în Arabia Saudită, la Al Hazm, Salomao a venit gratis la FCSB.

Citește și:

Florin Prunea a răspuns la o întrebare-șoc: „Li s-au făcut injecții jucătorilor lui Dinamo înainte de meciuri?” » „Ai o informație corectă!”

EXCLUSIV Răsturnare de situație la Dinamo! Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu roș-albii » Conducerea Chindiei a explodat: ce reproșuri i-a făcut antrenorului + Reacția lui Prunea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
ios_ge
ios_ge  •  24 Iulie 2019, 17:24

Bey prunica minte mica, oferta de vanzare scade odata cu apropierea datei de intrare in ultimile 6 luni de contract. Asa'i peste tot mintea ta care sugereaza c'ar trebui sa creasca! Iar din propozitia "Luana a venit la club și ne-a zis că are o ofertă de 500.000 de euro pentru el" ce sa'nteleg? Erai si tu pe sub freo masa la club de ti'a zis si tie? Ca la vremea respectiva erai PP la Dinamo!

sdoru
sdoru  •  24 Iulie 2019, 10:04

Prunica ar trebui sa ne ofere niste raspunsuri perinente si LA URMATOARELE: 1. Cine a realizat transferurile jucatorilor: Costache, Nedelcearu, Mevlia, Anton, Nascimento, Mahlangu, Palici, Nemec? 2. Daca este real zvonul ca balanescu si iorga i-au comision la transferuri? 3. Cate contracte de prestari servicii are clubul Dinamo cu societatile aflate sub influenta lui negoita??? sa vedem si noi cum si unde se duc banii de la televiziuni!!!!! ps. prunica a devenit *** lui negoita!!!! negoita la angajat pe *** prunica nu pentru fotbal ci pentru latratul lui lingusitor!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  24 Iulie 2019, 09:39

E din ce in ce mai clar, ca Prunea a fost angajat doar ca latrau al lui Negoita. Pianistul e prea sus...prea finut ca sa-l porcaiasca in fel si chip pe Rednic...asa ca si-a angajat un golanas priceput la asta. Unde mai pui ca latra si la galerie...abia astept sa vad reactia suporterilor la urmatorul meci.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close