INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Starul lui AC Milan, reverență supremă pentru Gică Hagi: „Visul meu e să ajung o legendă ca el, să port tricoul lui glorios”

Gică Hagi este idolul lui Hakan Calhanoglu
Gică Hagi este idolul lui Hakan Calhanoglu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 19:51

Turcul Hakan Calhanoglu (26 de ani), extrema celor de la AC Milan, visează să îi calce pe urme lui Gică Hagi (55 de ani).

Hakan Calhanoglu a fost considerat cel mai mare talent al Turciei din ultimii ani. Celebru datorită tehnicii de lovire a balonului, mijlocașul a fost cumpărat de AC Milan de la Leverkusen în 2017. În ciuda calităților evidente, explozia nu a venit, dar Calhanoglu are în continuare obiective importante. 

Calhanoglu vrea să îi calce pe urme lui Hagi

„Galatasaray nu se povestește, se trăiește! Poate pe viitor voi ajunge acolo, de ce nu? Asta pentru că visul meu este să ajung o legendă ca Gică Hagi! Vreau să port tricoul lui, tricoul glorios cu numărul 10. Sper că într-o zi voi ajunge ca el, și tatăl meu își dorește asta. Am vorbit și cu Fatih Terim despre asta, să port cu mândrie tricoul cu numărul 10 la Galatasaray”, a spus Calhanoglu, conform turcilor de la Fanatik.

Starul lui AC Milan, reverență supremă pentru Gică Hagi: „Visul meu e să ajung o legendă ca el, să port tricoul lui glorios”
Hakan Calhanoglu, în tricoul lui AC Milan

Hagi, legendă în Turcia

În cinci sezoane la „galben-roșii”, Gică a cucerit zece trofee: Cupa UEFA și Supercupa Europei în 1999-2000, patru titluri consecutive de campion, două Cupe și două Supercupe ale Turciei. Hagi a marcat 73 de goluri în cele 192 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Galatasaray.

Citește și alte știri despre Gică Hagi:

Gică Hagi se laudă că are la Viitorul un jucător mai bun ca Florinel Coman: „E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri”

Gică Hagi, entuziasmat de transferul lui Ianis la Rangers: „E clubul ideal” + ce spune despre Steven Gerrard

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează