FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Șumudică, verdict clar în cazul transferului lui Moruțan la Galatasaray: „Doar el îl poate rezolva”

Olimpiu Moruțan e dorit de Galatasaray
Olimpiu Moruțan e dorit de Galatasaray

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 12:59 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 14:26

Marius Șumudică, antrenorul lui Rizespor, a analizat posibilitatea ca Olimpiu Moruțan să ajungă în Turcia, la Galatasaray.

Potrivit tehnicianului, mijlocașul de 21 de ani de la FCSB nu ar avea șanse să joace la Galatasaray, iar transferul s-ar putea realiza doar dacă Giovanni Becali ar interveni și ar intermedia tranzacția.

Marius Șumudică: „Niciun român nu poate juca la Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș”

 „Ar fi un pas uriaş, dacă ar putea să ajungă la Galatasaray, dar, la ce echipă are Galatasary, cred că niciun jucător din România nu poate juca acolo.

Dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România, precum Giovanni Becali. Îl cunosc, îi ştiu puterea, ştiu ce poate face. Are o relaţie bună cu Fatih Terim, dar, sincer vă spun, cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș. 

Pai Fenerbahce l-a luat pe Ozil, pe Sousa de la Milan, pe Luis Gustavo și Samata. Beşiktaş l-a adus pe Cenk Tosun, de la Everton. Despre ce vorbim? Este ceva extraordinar! E foarte greu! Eu nu văd vreun român să vină la vreuna dintre primele trei echipe", a declarat Marius Şumudică la Look Sport+.

12 fotbaliști româniau evoluat pentru Galatasarau: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Bratu, Adrian Ilie, Iulian Filipescu, Iasmin Latovlevici, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Ovidiu Petre, Iosif Rotariu, Bogdan Stancu, Gabriel Tamaș

Giovanni Becali, despre oferta lui Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

„Ei au în plan un împrumut, pentru două, trei milioane de euro și apoi, o sumă mai mare. Eu știu foarte bine și ce își dorește Gigi, știu și ce potențial are băiatul. Le-am zis că e imposibil să se rezolve în modul în care vor ei. Dacă pun pe masă o sumă de 15 milioane de euro, altfel discuți. A rămas că vom mai discuta, dar nimeni nu poate risca, mai ales că acolo sunt mari probleme cu plățile. Știu ce pot să ofere cei de la Galatasaray și sunt foarte departe de ce vrea Gigi”, a declarat Giovanni Becali la Prosport.

1.300.000 de euroeste cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt

VIDEO FCSB, duel tare în Liga 1! Totul despre meciul cu FC Botoșani

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Suspiciuni înainte de FC Botoșani - FCSB » Marius Croitoru e revoltat: „Cine suspectează nu gândește!”

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali n-a ezitat, după ce a aflat din Gazetă de noul puști-minune din România: „Peste Octavian Popescu! Tupeist, ambițios, lider”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luciann
luciann  •  25 Februarie 2021, 17:27

test

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close