FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacție dură după ce Dinamo și-a anunțat noul antrenor: „Ce să facă? Jucătorii sunt vinovați! De ce s-au apucat de fotbal?”

Jucătorii lui Dinamo sunt considerați vinovați de situația clubului // FOTO: Cristi Preda +14   FOTO
Jucătorii lui Dinamo sunt considerați vinovați de situația clubului // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 21:59 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 23:07

Cehul Dusan Uhrin (53 de ani) e noul antrenor al lui Dinamo, după ce Gigi Mulțescu (69 de ani) și-a anunțat plecarea la finalul meciului cu Astra, 0-1, în turul semifinalelor Cupei României.

Prezent la GSP LIVE, Dacian Varga a comentat plecarea lui Gigi Mulțescu și e sigur că Dusan Uhrin nu poate schimba fața lui Dinamo, vina fiind a jucătorilor.

Dacian Varga: „Ce poate să facă Uhrin la Dinamo?”

„Să vină Uhrin cum? Cu jucători poate... Dacă vine doar el, ce poate să facă? Orice antrenor, fără jucători... Ce să facă? Jucătorii rămân aceiași, nu? Nu văd luminița de la capătul tunelului! Nu văd ce ar putea orice antrenor care vine acum... 

Nu ține de antrenor, ci depinde de jucători! A fost Contra, a plecat, a venit Gane, a venit nea Gigi... Ce ar putea să facă Dusan? Nici nu e român... Are două victorii la Gaz Metan... E bine, nu? Obține două victorii și după pleacă pentru că vor urma opt înfrângeri. Glumesc...

Mi-e greu să cred că vine un antrenor și schimbă acum fața echipei. Totul pleacă de la jucători, trebuie să se motiveze. Nu te motivezi când joci în semifinală și ești la un pas de finală? De ce te apuci de fotbal? Ca să ridici un trofeu deasupra capulu! Dinamo nu câștigă Cupa, dar scapă de retrogradare”, a spus Dacian Varga la GSP LIVE.

VIDEO Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Jucătorii lui Dinamo au aflat de la TV de plecarea lui Mulțescu: „Cum adică și-a dat demisia? Nu, încă e antrenorul nostru...”

Gigi Mulțescu și-a anunțat demisia! Pleacă de la Dinamo după meciul cu Astra: „Nu mai există nicio șansă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close