INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ANGLIA

Anglia are de suferit după cazul de COVID-19 de la naționala Scoției » 2 jucători au intrat în autoizolare, după ce au interacționat cu Gilmour

Billy Gilmour
Billy Gilmour

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 20:55 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 20:55

Anunțul depistării pozitive cu coronavirus a scoțianului Billy Gilmour i-a determinat pe 2 dintre componenții naționalei Angliei să se autoizoleze. Este vorba de Mason Mount și Ben Chilwell, colegi la Chelsea cu mijlocașul de 20 de ani scoțian.

Cei trei s-au îmbrățișat și au discutat minute bune după fluierul final al meciului de pe Wembley, terminat la egalitate între cele două mari rivale din Regat.

După anunțul că Gilmour are Covid, cei doi internaționali englezi au fost despărțiți de restul lotului lui Southgate. "Cei doi vor fi păstrați separat de restul lotului naționalei Angliei momentan. Toți jucătorii au fost testați negativ luni după-amiază, la fel ca și în testul preliminar impus de UEFA de duminică", se anunță într-un comunicat al Federației Engleze de Fotbal.

"Vom continua să urmărim protocoalele impuse de UEFA și regimul de testări, rămânând în contact permanent cu direcția de sănătate publică din Anglia" mai precizează englezii pe contul oficial de Twitter.

Pentru Anglia urmează meciul cu Cehia de la EURO, cu o victorie selecționata lui Gareth Southgate se califică mai departe de pe prima poziție.

(Articol de Andrei Petrescu)

Scandal la Euro! Politicienii maghiari se revoltă: „Ce vreți să faceți?! E dăunător și periculos”

FOTO Două faze de gol judecate de Istvan Kovacs la Euro » Verdictul VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează