FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali i-a mai cerut un fotbalist lui Rotaru: „I-am spus că nu e disponibil”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 13:45 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 15:08

Gigi Becali l-a dat pe Ionuț Vînă la CSU Craiova, pentru a-i lua pe Andrei Burlacu și Ivan Mamut, dar patronul FCSB mai pusese ochii pe un jucător al oltenilor.

Mihai Rotaru, finanțatorul de la CSU Craiova, a povestit cum au decurs negocierile cu Becali pentru schimbul de jucători și susține că FCSB l-a dorit și pe Reagy Ofosu, extrema germano-ghaneză de 29 de ani.

„Gigi Becali tot îi cerea pe Mamut, Ofosu și Burlacu.  El insista pentru Mamut și i-am zis că «Ți-l dau pe Burlacu și dă-l pe Vînă». Până la urmă, i-am dat pe Burlacu și Mamut și l-am primit pe Vînă și 100.000 de euro. Asta e tranzacția.

Vînă e un jucător cu un potențial fantastic, dar el nu a avut o exprimare bună în ultima perioadă. E un jucător foarte bun pe care l-am dorit și când era Cicâldău la noi, dar, din păcate, nu am putut să îl aducem.

De Ofosu am spus că nu e disponibil!Cu el s-a întâmplat acum o lună și jumătate sau două. Îi cerea pe Mamut și Ofosu. După care, i-a cerut pe Mamut și Burlacu”, a spus Rotaru la ProX.

  • Ofosu, care poate juca în bandă sau în spatele vârfului, a venit la Craiova de la FC Botoșani, pentru 150.00 de euro. 
  • Pentru olteni a jucat 21 de partide și a marcat de patru ori.

650.000 de euroe cota lui Ofosu, potrivit transfermarkt

„Cred că e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă Craiova. Vînă îmi place foarte mult, nu pot să-mi dau seama de ce nu s-a integrat la Steaua, dar la ce se întâmplă acolo e pe undeva normal. Eu cred că Vînă la Craiova este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru
- Adrian Neaga la GSP Live.

VIDEO „Ionuț Vînă e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă CSU Craiova”

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

Rotaru a spus TOT! Îl acuză pe Gigi Becali că a mințit: „Nu e adevărat că ne-a refuzat Vlad. FCSB e cea care s-a răzgândit, când a auzit că îl vând cu 1,5 milioane!”

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova! Când s-a mai întâmplat ca echipa din Bănie să câștige mai puține puncte în primele trei etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 August 2021, 17:49

...nu i bun de nimik...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează