FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

VIDEO „Ar fi o rușine să pierdem cu Dinamo!” » „Câinii”, umiliți la declarații

Andrei Patache, 33 de ani, fundașul lui FC Botoșani, nu concepe să piardă cu Dinamo (duminică, ora 19:00).
Andrei Patache, 33 de ani, fundașul lui FC Botoșani, nu concepe să piardă cu Dinamo (duminică, ora 19:00).

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 22:00

Andrei Patache, 33 de ani, fundașul lui FC Botoșani, nu concepe să piardă cu Dinamo (duminică, ora 19:00).

„În ultimii ani am arătat că suntem o echipă foarte bună şi emitem pretenţii an de an, la play-off. E un meci greu, în primul rând trebuie să fim foarte bine montaţi, concentraţi, nu trebuie să ne uităm la ultimul lor meci. 

Vă daţi seama că ar fi o ruşine să pierdem cu Dinamo. Noi avem un target şi sper să îl obţinem la finalul sezonului. Ei vin după cinci înfrângeri, noi suntem într-un moment foarte bun. Sperăm se ne menținem.

Nu mă interesează problemele lor, noi suntem motivați și cred că o să câștigăm. Acesta este primul target, trebuie să prindem play-off-ul. După ce suntem matematic în play-off, matematic calificaţi în play-off, ne putem gândi şi mai sus”, a spus Patache într-o conferință de presă.

Se motivează Dinamo?

Robert Ion, mijlocașul cedat recent de FC Voluntari la Academica Clinceni, o considera pe Dinamo victimă sigură înaintea meciului din startul campionatului: „Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem! Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare”. 

Rezultatul final: 3-2 pentru Dinamo contra celor de la Voluntari, echipa lui Ion de la momentul respectiv.

Rezultatul pe care pariază Valeriu Iftime la meciul cu Dinamo

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a prefațat meciul cu Dinamo din etapa 9 a Ligii 1.

Duminică, de la ora 19:00, Dinamo primește vizita echipei de pe locul 3 în Liga 1, FC Botoșani. „Câinii roșii” vin după cea mai severă înfrângere suferită vreodată în campionat, 0-6 cu FCSB, dar șeful rivalei de duminică nu se lasă păcălit de scorul înregistrat în Derby de România.

Într-o conferință de presă, Iftime a prefațat duelul, declarând că se așteaptă la o victorie a echipei sale, dar nu una facilă.

Valeriu Iftime: „Dinamo e o echipă bună, dar pariez pe victoria Botoșaniului”

„Eu spun că Dinamo e o echipă bună, mai bună acum decât acum 4 etape. FCSB i-a bătut dintr-un eveniment nefericit, l-au scos pe ăla (Steliano Filip, eliminat, n.r.) și în 10 oameni s-au debusolat. Dinamo e echipă bună, mă tem că se vor remonta. Vrem să câștigăm acolo, aș paria pe victoria Botoșaniului, dar nu una ușoară.

Dinamo nu e în degringoladă. Are dificultăți financiare pe care nu știu cum le va rezolva. În prima etapă era mult mai delicată echipa, cu copiii ăștia, dar am văzut acum că au adus jucători maturi, cu care ușor-ușor vor face o echipă bună. Sper să nu își facă echipă pentru duminică, după duminică pot face cea mai bună echipă, să bată tot”, a spus Iftime.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: „A demonstrat că se pricepe”

Portretul-robot al viitorului antrenor de la Dinamo: „El se potrivește, ar fi ideal în momentul de față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
paolo14
paolo14  •  17 Septembrie 2021, 05:30
Postat de creeperno115 pe 16 Septembrie 2021, 22:36

Degeaba iau 6 puncte, ca si cfr-ul ii va rupe pe botosani

6-0!

tivireli
tivireli  •  17 Septembrie 2021, 00:27

Domnule Andrei Patache, de ce ma rog ar fi o rușine? Să știi că deja ai făcut un prim pas spre a nu câștiga. Ba chiar, ce ai spus, ma face să pariez 1x. Sa intri si după meci sa putem explica greseala ce ai făcut-o.

creeperno115
creeperno115  •  16 Septembrie 2021, 22:36

Degeaba iau 6 puncte, ca si cfr-ul ii va rupe pe botosani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează