FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Cine e vinovat tensiunile dintre FCSB și CSA Steaua pe tema stadionului din Ghencea: „Dacă s-ar fi ținut de cuvânt, nu ar fi fost nicio problemă”

Noul stadion din Ghencea provocă mari discuții în contradictoriu +43   FOTO
Noul stadion din Ghencea provocă mari discuții în contradictoriu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 10:06 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 10:41

Gabi Balint (58 de ani), fostul mare jucător al Stelei, crede că solicitarea celor de la FCSB de a juca în Ghencea nu a făcut decât să agite și mai mult spiritele în războiul dintre clubul lui Gigi Becali și CSA.

„Cred că FCSB nu trebuia să insiste să joace în Ghencea. Ei răspund de stadion, el îi gestionează. Toate stadioanele sunt făcut din bani publici. 

Până la urmă...ce spunea patronul de la FCSB acum, ceva timp? Că nu are rost să insiste, că se vor confrunta galeriile, că nu vrea să strice relațiile dintre suporteri. Dacă s-ar fi ținut de cuvânt, nu ar fi fost nicio problemă. Dar, după câteva zile, au făcut cerere oficială. Se știe că acolo este un conflict”, a declarat Gabi Balint, în direct la Digi Sport. 

5 meciuris-au disputat până acum pe noul stadion din Ghencea: cel de inaugurare, cu OFK Belgrad, un amical cu Voluntari și 3 confruntări de Liga 2 (Csickszereda, Brăila, Ripensia)

Ordin pe unitate: FCSB, blocată în Ghencea!

Gazeta Sporturilor dezvăluie în ediția de astăzi că CSA Steaua a solicitat echipei U Cluj să accepte să joace pe Ghencea meciul de rugby din SuperLigă, de săptămâna viitoare, deși partida era programată sub Feleac. 

Cine e vinovat tensiunile dintre FCSB și CSA Steaua pe tema stadionului din Ghencea: „Dacă s-ar fi ținut de cuvânt, nu ar fi fost nicio problemă”

Adversara a fost de acord, federația la fel și așa s-a blocat singura dată la care noul stadion nu era ocupat cu niciun eveniment, astfel încât solicitarea oficială a FCSB-ului a putut fi respinsă. În rest, până la finalul anului, toate etapele de acasă ale celor de la CSA Steaua se suprapun cu meciurile de pe teren propriu ale clubului lui Gigi Becali.

FOTO: Vlad Nedelea
+39 FOTO

Naționala intră în Ghencea 

Solicitarea FCSB n-a primit răspuns favorabil, în schimb, Federația Română de Fotbal a primit accesul de a disputa pe arena Steaua ultimele două meciuri de acasă din preliminariile Campionatului Mondial. 

Pe 11 octombrie va avea loc partida cu Armenia, una care foarte probabil va fi decisivă privind accesul la baraj. Apoi, în "fereastra" din noiembrie, pe data de 11, România va întâlni Islanda. Ambele partide vor începe la ora 21:45 și vor fi transmise în direct de Pro TV.

VIDEO Marcel Pușcaș: „Din punctul meu de vedere FCSB ar trebui să aibă dreptul să joace în Ghencea!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Armata mută surprinzător! » O nouă mișcare în războiul dintre CSA Steaua și FCSB

EXCLUSIV Românul care a antrenat-o pe Sheriff Tiraspol face dezvăluiri: „Nu am mai văzut așa ceva decât la Barcelona sau Real Madrid!” + se implica patronul la echipă?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
pistolero10
pistolero10  •  18 Septembrie 2021, 04:56

@lica sau orlik, fiinta chinuita de logica... dupa care si raspunde, totusi. asa ceva

orlick
orlick  •  17 Septembrie 2021, 20:54
Postat de anatol_karagandici pe 17 Septembrie 2021, 13:40

Intrebare simpla pentru toti postacii care presteaza cu acest template: daca un clan de ursari interlopi specializati pe infractiuni cu violenta in Romania si in strainatate cere sa inchirieze Palatul Parlamentului pentru o nunta cu manele cu 5000 de invitati, dupa logica voastra ar trebui sa li se inchirieze cladirea? Ca fosta Casa Poporului e facuta 100% din bani publici, cu mari sacrificii, a facut o tara intreaga foamea ca sa se ridice acest edificiu. HAI, CURAJ, RASPUNDETI MA.

Ființă chinuită de fracturi grave de logică, iată răspunsul la întrebarea ta: dacă grupul tău de prieteni descris mai sus ar dori să organizeze o nuntă, ar trebui sa se orienteze spre spații special amenajate, exclus spitale, metrou, sau vreo sala de plen a Palatului Parlamentului. Totuși, exista câteva săli din respectivul palat care pot fi închiriate pentru diverse evenimente, chiar și baluri, exclus nunți, dar voi puteți face nunta acolo, pentru ca lumea s-ar aștepta ca mireasa sa fie femeie, ceea ce nu e cazul vostru. Nimeni nu va bănui nimic. În plus, cum încă zburdati liberi, nu vi se poate interzice închirierea tocmai pentru ca e clădire publică și ar fi discriminare.

pistolero10
pistolero10  •  17 Septembrie 2021, 20:28
Postat de paolo14 pe 17 Septembrie 2021, 19:09

Omu' se baga singur în seama. Nu-i raspunde nimeni, trăiește în lumea lui imaginară, are agenda proprie, are personalități multiple.si nu vorbesc aici de nick-uri... Cred ca e deja de Bălăceanca. Vai de lumea lui!

tu vorbesti(scrii) mai clona.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează