INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola, iritat după ce fanii lui City i-au spus să se concentreze pe antrenorat: „Nu am de gând să-mi cer scuze!”

Guardiola, iritat după ce fanii lui City i-au spus să se concentreze pe antrenorat: „Nu am de gând să-mi cer scuze!”
Guardiola, iritat după ce fanii lui City i-au spus să se concentreze pe antrenorat: „Nu am de gând să-mi cer scuze!”

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 18:43 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 01:37

Manchester City a debutat cu o victorie împotriva lui RB Leipzig în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, scor 6-3. La finalul partidei, Guardiola le-a cerut fanilor să vină într-un număr mai mare pentru meciul de campionat de sâmbătă.

Aproximativ 38.000 de suporteri au urmărit miercuri seara victoria lui City împotriva lui Leipzig, în condițiile în care capacitatea arenei din Manchester este de 55.000 de locuri.

Pep Guardiola spune că nu își va cere scuze pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Secretarul general al fan clubului oficial al lui City, Kevin Parker, s-a sesizat după ce antrenorul le-a pus la îndoială sprijinul.

„Am spus după meci că am fost dezamăgit că stadionul nu era plin? A fost doar o interpretare. Sunt surprins de ce a spus acel bărbat (n.r. Kevin Parker). Nu este prima dată când spun asta în carieră. Nu am de gând să-mi cer scuze pentru ceea ce am spus. Am zis doar că avem nevoie de sprijin. Nu contează câți oameni vin, îi invit să vină și să se bucure de joc, deoarece avem nevoie de sprijin.

Nu spun niciodată «De ce nu ai venit?». Domnul Parker ar trebui să revizuiască declarațiile pe care le-am dat a doua zi, pentru că nu-mi voi cere scuze”, a afirmat Guardiola, potrivit SkySports.

Guardiola, conștient de situația fanilor lui Manchester City

Întrebat dacă odată cu trecerea timpului se va forma un nucleu de fani, Guardiola a răspuns: "Aceasta este o mare greșeală. Suntem mândri de cine suntem. Cunosc istoria. Am învățat ce înseamnă acest club, ce înseamnă să călătorești și să urmezi această echipă. Nu vreau să fiu ca United, Liverpool, Barcelona, Bayern München, Madrid, ca toate cluburile mari, noi suntem cine suntem. Îmi place așa.

Dar ca să înțelegi greșit și să-mi pui cuvinte în gură, pe care nu le-am spus, asta nu-mi place. Nu voi avea niciodată o problemă cu fanii mei.

A fost un joc dur împotriva lui Leipzig. Eram epuizat, mi-am văzut echipa în vestiar cât de obosită era și în acel moment m-am gândit că în trei zile urmează meciul cu Southampton. Le-am transmis fanilor să vină să ni se alăture, pentru că știu cât de greu va fi să batem echipa lui Ralph Hasenhuttl (n.r. antrenorul lui Southampton)”, a declarat antrenorul lui City.

Pep Guardiola: „Dacă vrea să înțeleagă greșit comentariile mele, este o problemă”

Pep Guardiola este de părere că nu există motive să își ceară scuze, deoarece mesajul său a fost interpretat greșit de fani.

"Acesta este mesajul meu. Dacă acel individ vrea să înțeleagă greșit comentariile mele este o problemă, dar sunt aici pentru explica cum stau de fapt treburile. Dacă fac greșeli, sunt aici pentru a spune că îmi pare rău, dar de această dată nu este cazul”, a încheiat Guardiola.

Fanii lui City deranjați de afirmațiile lui Guardiola

Comentariile antrenorului spaniol l-au enervat pe Kevin Parker, secretarul general al fan clubului oficial al lui City, care a spus că Guardiola „ar trebui să se țină de antrenorat, întrucât nu înțelege dificultățile cu care se confruntă suporterii”.

Parker a subliniat, de asemenea, că cele două meciuri pe care City le-a disputat pe teren propriu în acest sezon, împotriva lui Norwich (51.437) și Arsenal (52.276), au fost aproape de capacitatea maximă.

„Ce a spus Guardiola m-a surprins. El nu înțelege dificultățile pe care le-au avut unele persoane pentru a ajunge pe stadion, miercuri seara, la ora 20:00”, a spus Parker.

Reprezentantul fanilor a explicat motivele pentru care asistența de la meciul cu Leipzig nu a fost una foarte ridicată.

„Oamenii au copii, s-ar putea să nu-și permită, și mai există încă probleme cu Covid-ul. Este cel mai bun antrenor din lume, absolut, poate ar trebui să se concentreze pe asta. A pune la îndoială sprijinul nostru este dezamăgitor. Prezențele noastre sunt în general excelente.

Nu cred că nimeni din club ar trebui să pună la îndoială loialitatea suporterilor. Este frustrant”, a încheiat Parker.

Gestul extraordinar făcut de Thomas Tuchel pentru menajera sa » A plătit operația fiului acesteia. Și nu s-a oprit aici

Motivul incredibil pentru care Cristiano Ronaldo s-a mutat din conacul de lux de la Manchester

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează