INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Mario Balotelli, show total contra lui Beșiktaș » A marcat un gol superb, apoi a avut un mesaj pentru antrenorul advers și a provocat un conflict general

FOTO: Captură @Sportbible
FOTO: Captură @Sportbible

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 23:18 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 23:21

Mario Balotelli (31 de ani) a marcat un gol superb pentru Adana Demirspor, în remiza 3-3 cu Beșiktaș, apoi a provocat mai multe incidente. 

Mario Balotelli nu se dezice nici la aventura în Turcia. Controversatul atacant italian a fost introdus în minutul 67 al partidei cu Beșiktaș, la scorul de 3-1 pentru campioana Turciei. În minutul 79 a marcat un gol superb, cu un șut puternic, de la aproximativ 20 de metri, apoi s-a îndreptat către Sergen Yalcin, antrenorul advers și a făcut un gest sugestiv, ducând degetele la cap. Yalcin declara într-un interviu mai vechi că Balotelli nu are multă minte. 

Mario Balotelli, protagonist în Beșiktaș - Adana Demirspor, 3-3

Recitalul oferit de italian a continuat. S-a certat cu o altă persoană de pe banca lui Beșiktaș, a provocat o încăierare generală, iar în al 7-lea minut al prelungirilor a pasat decisiv pentru Britt Assombalonga, la reușita de 3-3.

Faza a fost una aprig contestată de gazde. Înaintea pasei, Mario Balotelli s-a sprijinit cu cotul pe capul unui adversar. Deși sistemul VAR funcționează în Turcia, reușita a fost validată.

Mario Balotelli, show total contra lui Beșiktaș » A marcat un gol superb, apoi a avut un mesaj pentru antrenorul advers și a provocat un conflict general
Balotelli se sprijină pe Francisco Montero, înaintea reușitei de 3-3

Beșiktaș, lider în Turcia

Beșiktaș comite al doilea pas greșit din actuala stagiune. Ajunge la 14 puncte și este prima în Superliga turcă, cel puțin până la meciul dintre Konyaspor și Trabzonspor. Adana Demirspor este campioana egalurilor în acest start de sezon, având 3 în primele 6 runde. Ocupă locul 12.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Laporta îi linişteşte pe fanii Barcelonei: „Nu vă faceți griji, știm ce trebuie făcut!”

Cosmin Contra recunoaște: „Merit o nouă șansă! Vreau să revin acolo, e visul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează