INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - MAN. UNITED 4-2

Manchester United, prima mare criză » Gary Neville, extrem de tăios: „N-aș vrea să joc într-o asemenea echipă”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 15:00 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 16:06

Gary Neville, fostul căpitan al lui Manchester, crede că sunt prea mulți artiști pe teren și nu mai muncește nimeni în echipă. Trei etape la rând fără victorie, două înfrângeri. Recordul de invincibilitate în deplasare, oprit la 29 de meciuri.

Criză la Man. United. Nu a lipsit nimeni, Ronaldo a fost titular, la fel ca Greenwood, Bruno Fernandes și Sancho, a revenit și Rashford în repriza a doua, după accidentarea suferită la Euro, dar "diavolii" tot au fost bătuți la Leicester. S-a dus recordul lor în Premier League, seria invincibilă în deplasare s-a oprit la 29 de meciuri (19 victorii, 10 egaluri).

Paul Pogba critică apărarea: „Primim goluri stupide”

„Red Devils" nu au mai învins pe nimeni în campionat din 19 septembrie, au trei etape la rând fără victorie (două înfrângeri și o remiză) și au un singur succes în ultimele cinci meciuri jucate în toate competițiile, 2-1 cu Villarreal, și acela cu un gol decisiv marcat de Cristiano în al 5-lea minut de prelungire. Brighton i-a scos afară din Top 4!

Nici jucătorii nu se mai înțeleg între ei. Paul Pogba i-a certat pe colegii din apărare: „Meritam să pierdem. Să fim sinceri, tot avem asemenea meciuri de ceva vreme. Nu am rezolvat problema, primim în continuare goluri stupide. E nevoie de o soluție, ne trebuie o schimbare".

Gary Neville: „Nu mai sunt suficienți «muncitori»"

Gary Neville, 46 de ani, 19 ani în tricoul roșu al lui Manchester, întreaga carieră, mult timp căpitan pe „Old Trafford", e foarte aspru în analiza sa: „Prestația echipei a fost bună de aruncat la coș. În fața unui adversar organizat, se rupe". 

Ca fost apărător, analistul Sky Sports spune că „nu aș vrea să fiu fundaș într-o formație în care Greenwood, Sancho, Ronaldo, Pogba și Fernandes sunt pe teren în același timp. Când joacă ei, nu mai sunt suficienți «muncitori» în echipă".

Șefii clubului încă îl susțin pe Ole Gunnar Solskjaer. Norvegianul, 12 trofee ca jucător la United, e de aproape trei ani pe banca roșie, dar nu a câștigat nicio competiție. Și nu descoperă încă formula de joc ideală.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Incident șocant sub ochii lui Șumudică în Turcia » Ce i-a făcut Balotelli unui adversar!

Bayern a început negocierile pentru marele talent german de origine română » Vrea să-l ia în iarnă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează