INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TOTTENHAM

După rușinea din Conference League, Tottenham se afundă în datorii! Antonio Conte, dezamăgit: „Nu sunt magician”

Antonio Conte e furios după rușinea incredibilă de la Maribor, în Mura - Tottenham 2-1, foto: Imago
Antonio Conte e furios după rușinea incredibilă de la Maribor, în Mura - Tottenham 2-1, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 10:23 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 10:23

Managerul italian Antonio Conte e furios după rușinea incredibilă de la Maribor, în Mura - Tottenham 2-1, ce pune în pericol calificarea: „Nivelul lui Spurs nu este ridicat. Avem nevoie de timp și de multă muncă”.

Al patrulea meci la Spurs a adus prima înfrângere neașteptată pentru Antonio Conte, 1-2 în Conference League în deplasarea din Slovenia. 

Rezultat ce-i compromite total șansele la câștigarea grupei și o poate trimite chiar în afara Europei dacă Vitesse o învinge în ultima etapă acasă pe Mura, „coșmarul" lui Tottenham de joi.

Degeaba a marcat Harry Kane și antrenorul italian a apelat la mai mulți titulari după pauză, Maroša (90+4) a semnat scorul-surpriză și l-a înfuriat pe fostul campion din vară al Italiei cu Inter.

Antonio Conte: „Unica minune pe care o pot face este munca

Tehnicianul a vorbit despre problemele echipei: „Trebuie să fiu sincer, după trei săptămâni și jumătate încep să înțeleg situația. Nu este ușor, pentru că în acest moment nivelul lui Tottenham cu siguranță nu este atât de ridicat. Este un mare decalaj față de cele mai bune echipe din Anglia. 

Sunt fericit să fiu aici, dar în același timp trebuie să admit că e nevoie să muncim mult pentru a îmbunătăți calitatea echipei. Nu sunt un magician, unica minune pe care o pot face este munca, să-mi implementez metodele și ideile mele în fotbal. Dar trebuie să înțelegem că avem nevoie de timp".

96 milioanede euro sunt pierderile lui Spurs în ultimul sezon, totalul datoriilor ridicându-se în prezent la 840 de milioane de euro

Citește și: 

Ianis Hagi, dorit de un nume mare din Ligue 1?! Anunțul momentului: „Ar putea face o ofertă!”

Inegalabilul Zlatan! Ibrahimovic s-a dezlănțuit în sala de forță și a urcat clipul pe net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează