FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea, înaintea meciului cu UTA: „Am vorbit cu Gigi Becali” » Ce i-a transmis patronul FCSB

Anton Petrea, antrenor FCSB
Anton Petrea, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 13:35 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 14:56

Anton Petrea (46 de ani) a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului cu UTA, programat duminică. Antrenorul FCSB s-a declarat dezamăgit de faptul că partida se va juca fără spectatori. Petrea s-a referit și la fotbaliștii reveniți după accidentări și a anunțat că a primit un feedback pozitiv după discuțiile cu Gigi Becali. 

  • FCSB - UTA se joacă duminică, 5 decembrie, începând cu ora 21:30. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport. 

Toni Petrea, înainte de FCSB - UTA: „Mă aștept la un joc dificil” 

„Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se luptă pentru accederea în play-off, care vine după o înfrângere pe teren propriu, dar care în general obține rezultate bune în deplasare. Trebuie să fim foarte atenți la jocul lor, le-am atras atenția jucătorilor asupra acestor aspecte. Totuși, mai important este ceea ce facem noi. Trebuie să intrăm motivați, cu atitudine și să reușim să câștigăm acest joc.

Mă aștept la o replică bună din partea lor, au jucat foarte bine în ultimul lor meci acasă (n.r. - cu FC Argeș, 0-1) și-au creat foarte multe ocazii. Mă aștept la un joc dificil, cu o echipă care va încerca să ne pună probleme, cu un lot de jucători valoroși. Au o echipă competitivă”, a declarat Petrea, care ulterior a abordat o serie de subiecte diverse. 

Coman is back! Avem verdictul medicilor + cum se schimbă primul „11” la FCSB
FCSB
Coman is back! Avem verdictul medicilor + cum se schimbă primul „11” la FCSB

Anton Petrea, antrenor FCSB, despre... 

... absența suporterilor: „Sincer, îmi pare foarte rău că nu putem avea suporterii lângă noi, dar nu avem puterea să decidem anumite lucruri. Mă gândesc la noi, la ceea ce trebuie să facem noi. Încerc tot timpul să-i capacitez pe jucători. Asta e situația, trăim vremuri tulburi și nu putem avea tot timpul suporterii lângă noi, dar pe teren trebuie să ne comportăm ca și cum ar fi lângă noi. Cu siguranță ne vor fi alături din fața televizoarelor”.

... meciul cu CSU Craiova, scor 3-2 pentru FCSB: „Ne-am bucurat pentru această victorie, una importantă, dar am făcut-o cu măsură, pentru că urmează alte partide, foarte importante de asemenea. Avem de recuperat puncte față de ocupanta primului loc”.

... stilul de joc pe care-l preferă: „Îmi place jocul ofensiv, să atacăm. Avem jucători care pot face chestia asta, cu valoare, și vreau să le dau libertate, cel puțin în treimea adversă, să ne creăm cât mai multe situații de gol. Ne preocupă și apărarea, dar ar fi bine să înscriem mai multe goluri decât adversarul”.

... Claudiu Keșeru: „Claudiu a resimțit probleme fizice înainte de meciul de la Craiova, am discutat cu el și am căzut de comun acord că e mai bine să nu forțăm. Între timp, și-a făcut programul de recuperare și momentan este apt de joc, vom vedea dacă va intra mâine din primul minut sau pe parcurs”.

... varianta Dan Petrescu la națională: „CFR Cluj e o echipă cu multă experiență, jucători valoroși, experimentați și titluri în palmares. Cred că dacă Dan Petrescu merge la echipa națională, cine va veni în locul dânsului va merge pe aceleași principii de performanță. Dan Petrescu nu mai are nevoie de prezentare, la ce palmares are, trofee câștigate... cred că orice antrenor de succes din România poate spera, poate fi o variantă pentru postul de selecționer”.

... lotul din acest sezon, comparativ cu cel de anul trecut: „Anul trecut am avut parte de multe accidentări, situația cu bolnavii de COVID și a trebuit să suplinim absențele cu jucători de la echipa a doua. Acum lotul s-a mai completat, accidentările nu sunt numeroase și ne putem baza pe mai mulți jucători”.

... Florinel Coman: „Revenirea lui Florinel Coman e un câștig pentru noi, momentan nu știu dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine. A făcut o investigație suplimentară, pare că lucrurile sunt OK, dar să vedem nivelul la care este, trebuie discutat cu el. Avem nevoie de orice jucător valoros din lot”.

... Florin Tănase: „Astea, cu Tănase, sunt discuții din fiecare an. Nu știu care este situația, dacă există vreo ofertă concretă pentru el. Au mai fost discuții, dar nu s-a întâmplat nimic. Mă bucură că e lângă noi, vom vedea ce va fi”.

... relația cu patronul Gigi Becali: „Vorbesc cu domnul Gigi Becali după fiecare joc, părea mulțumit, acum rămâne de văzut care va fi exprimarea echipei în continuare. Sperăm ca aceasta și rezultatele să fie pe măsurile așteptărilor tuturor”.

Mai multe știri despre FCSB: 

Trădarea este completă! Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali: „Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi”

„Perla” de la FCSB care devine Mbappe! Avem cifrele: e lângă Salah și Sane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
wrx.
wrx.  •  04 Decembrie 2021, 20:41
Postat de popa_basca pe 04 Decembrie 2021, 14:07

3 puncte lejere dacă tratăm meciul serios

3 p pentru UTA daca nu se baga arbitrii.

andreif
andreif  •  04 Decembrie 2021, 15:23
Postat de luciann pe 04 Decembrie 2021, 14:50

Esti sigur ca ai vorbit TU cu JJ, sau JJ cu tine?:)))

De cand a suflat Mustate pe voi nimica nu va mai place!!!!Erai adeptul lui Iordanescu si cand ala gresea si cu Dumiter a gresit pana la cer!!!

luciann
luciann  •  04 Decembrie 2021, 14:50

Esti sigur ca ai vorbit TU cu JJ, sau JJ cu tine?:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează