INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Antrenor demis în Bundesliga! Înfrângerea i-a fost fatală: „Prin această decizie dorim să creăm un nou impuls”

Eșecul de la Berlin, cu Union, i-a fost fatal lui Jesse Marsch// Foto: Imago
Eșecul de la Berlin, cu Union, i-a fost fatal lui Jesse Marsch// Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 12:59 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 15:11

Eșecul de la Berlin, cu Union (1-2), i-a fost fatal lui Jesse Marsch. Conducerea lui RB Leipzig a decis să-l dea afară pe antrenorul american, numit în vară, după plecarea lui Julian Nagelsmann la Bayern. 

Bilanțul său în campionat: 5 victorii, 3 remize, 6 eșecuri, locul 11. Echipa va fi pregătită de asistentul Achim Beierlorzer, până la numirea unui nou tehnician.

Jesse Marsch, demis de RB Leipzig

Directorul sportiv de la RB Leipzig, Oliver Mintzlaff, a declarat: „Nu a fost ușor pentru noi să ne despărțim de Jesse Marsch, pentru că țin foarte mult la el ca persoană și ca antrenor”.

„Este păcat că lucrurile nu au funcționat așa cum ne-am dorit. Din păcate, dezvoltarea la care speram și rezultatele necesare pentru a ne atinge obiectivele pentru acest sezon nu au fost atinse.

În prezent, suntem sub propriile noastre așteptări și prin această decizie dorim să creăm un nou impuls. Mă aștept ca echipa noastră, care este una foarte puternică din punct de vedere valoric, să-și arate potențialul și calitatea pe teren mai consistent decât a făcut-o până acum.

Aș dori să-i mulțumesc lui Jesse Marsch pentru munca pe care a depus-o și îi doresc toate cele bune, atât personal, cât și profesional”, a spus directorul sportiv de la RB Leipzig, potrivit The Athletic.

Până să facă pasul de la Red Bull Salzburg la RB Leipzig, Jesse Marsch a fost asistentul lui Ralf Rangnick la clubul german, în sezonul 2018-19.

Citește și:

Plângere penală împotriva lui Jude Bellingham, după acuzele la adresa lui Felix Zwayer, care a condus meciul Dortmund - Bayern » Arbitrul a intrat în direct la TV și și-a explicat deciziile

Xavi este încrezător că va câștiga cu Bayern Munchen în Liga Campionilor, deși Barcelona a pierdut în campionat cu Betis: „Nu avem altă variantă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează