FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Una dintre „victimele” arbitrilor iese la atac: „Se răspunde la comenzi! Nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc!”

FC Argeș a lansat un atac dur la adresa arbitrajelor din Liga 1 / Sursă foto: Alexandra Fechete
FC Argeș a lansat un atac dur la adresa arbitrajelor din Liga 1 / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2021 08:00 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 08:18

FC Argeș, dezavantajată în înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș (1-2), lansează un atac dur la adresa arbitrajelor din Liga 1. 

Greșelile pe bandă rulantă ale arbitrilor n-au ocolit-o nici pe FC Argeș, una dintre candidatele la play-off. Piteștenilor le-a fost refuzat un penalty în disputa de luni cu Gaz Metan, trupa lui Prepeliță și Ianovschi sfârșind prin a pierde meciul în prelungiri. 

Bilanț neverosimil: câte greșeli au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!
ARBITRAJ
Bilanț neverosimil: câte greșeli au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!

La scurt timp după meci, Cristian Gentea, primarul orașului și președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș, a publicat pe contul său de Facebook un mesaj deosebit de dur la adresa „fluierașilor” din Liga 1.

FC Argeș iese la atac la adresa arbitrilor: „Nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc!”

În seara aceasta, FC Argeș a ratat o șansă enormă de a trece pe locul 4. Echipa noastră a dat dovadă de imaturitate. Sunt complet dezamăgit, mă simt trădat în toate eforturile mele. Și cred că la fel de dezamăgiți sunt și suporterii piteșteni, cei care așteaptă mult, mult mai mult de la echipă, staff, conducere. Repet, partea financiară este asigurată! 

Din păcate, nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc! Atâta timp cât șeful acestui for este un străin, plătit cu bani mulți pentru nimic, fotbalul românesc va fi exact unde e! Administrațiile publice locale se zbat să aducă sponsori, să completeze veniturile și vin niște neica-nimeni care își bat joc de toată munca. 

Fără Hațegan, Istvan sau Colțescu, suntem victimele acestei conduceri incompetente! FC Argeș a fost arbitrată impecabil de cei trei doar câte o dată! Atât! În rest, se răspunde la comenzi!!! A avut dreptate primarul de la Mioveni! Ne veți face pe toți să ne reorientăm, că și așa avem destule probleme! 

După cum au relatat publicațiile sportive (exemplu:Gazeta Sporturilor), Mioveni, Chindia, UTA, acum și Craiova, chiar Gazul etapa trecută, suntem doar "carne de tun", cobai pentru niște arbitrii care în alte țări nu ar fi buni nici la Liga 4. 

Păcat, vă bateți joc de noi, vă bateți joc de sport, vă bateți joc de toți cei care iubesc fotbalul! Să vă fie rușine! Chiar este cea mai neagră perioadă din istoria arbitrajului românesc!

Cristian Gentea, președinte Consiliul de Administrație FC Argeș

FC Argeș, printre cele mai dezavantajate echipe din campionat

Într-o analiză publicată în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor, reise că FC Argeș este una dintre cele mai dezavantajate echipe din Liga 1, cu șase greșeli-contra în decurs de 18 etape. O situație asemănătoare se regăsește și în ceea ce o privește pe Chindia. 

Aproape de situația în care se găsesc Chindia și Argeșul mai este, în mod surprinzător, și FC Botoșani. Dezavantajați des, moldovenii au izbutit să rămână în partea din față a clasamentului.

Una dintre „victimele” arbitrilor iese la atac: „Se răspunde la comenzi! Nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc!”

VIDEO Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor: „Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!”

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Încă o greșeală flagrantă de arbitraj în Liga 1 » Penalty evident, chiar sub ochii asistentului

Dispus la un gest extrem, din cauza arbitrajelor din Liga 1: „Îmi iau ghetele și mă las de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
robotucigas
robotucigas  •  08 Decembrie 2021, 11:21

Din păcate arbitrajul este foarte prost. Chiar ma uitam la meciul cu Craiova ce ușor au dat rosu, cum cădea jucători de la Pitești era galben. Când cădea la Craiova nici-o sansa sa dea ceva. Au fost vânați aici, arbitrajul trebuie curățat de indivizi din conducere. Hai greșesc odată, de două. Dar la fiecare etapa si la una mai mult ca celelalte bate la ochii. Acel rosu de la Argeș - Craiova a fost incredibil. Nu imi venea sa cred, astia sa ia mingea trebuia sa sufle, sa nu cumva să-i atingă dracu. Asta este România, deja CFR este campioana cu ajutor. Gresele contra Craiovei la doua partiție la rând m nu este în regulă deloc, de ce dracu mai investesc oamenii astia dacă sunt furați? De ce nu avem fotbal? Pentru ca este o mare hoție, mai avem 3 patroni care investesc, dar ii indepartqm prin mitocănia de a fura, politicul care este băgat adânc in fotbal. Spunem ca nu avem fotbal, pai nici nu o sa avem pana nu scăpăm de mafia din el. La Cluj mafia conduce, ce dracu mai vreți. Si se tot urla ca scu este PSD. Bai proștilor nu mai stiti sa faceți diferența intre echipele ocrotite. Ne meritam soarta z eu cred ca ar trebui sa se retragă toate si sa joace CFR intre ei, sai arbitreze acești arbitri tot pe ei. Este prea mult! Chiar ai Argeș ar trebui sa se plângă aici, ca ei nu au vina săraci cu nimic. Fura pe Craiova cu ei, pe ei cu alți

legio.sud
legio.sud  •  07 Decembrie 2021, 11:50

Pt mister Gentea : când vedeta in ale arbitrajului m. barbu te-a avantajat maxim in meciul cu Univ. Craiova , a fost Ok ? Atunci ai fost avantajat clar ( la executat pe Crețu foarte rapid , min 12 Craiova te conducea și era echipa mai buna clar al 2 - lea galben a fost gratis și atât de rapid ) . D-le Gentea d-zeu a făcut dreptate ieri la Pitești .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează