INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DELEGĂRI

Radu Petrescu și Marian Barbu au făcut praf meciurile din Liga 1, dar sunt delegați la partide importante din cupele europene

Arbitrii Marian Barbu și Radu Petrescu au primit delegări importante în cupele europene, la câteva zile după ce au făcut praf FCSB - UTA, scor 2-1, și Chindia - CFR Cluj, 0-1.
Arbitrii Marian Barbu și Radu Petrescu au primit delegări importante în cupele europene, la câteva zile după ce au făcut praf FCSB - UTA, scor 2-1, și Chindia - CFR Cluj, 0-1.

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 17:53 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 19:16

Arbitrii Marian Barbu (33 de ani) și Radu Petrescu (39 de ani) au primit delegări importante în cupele europene, la câteva zile după ce au făcut praf FCSB - UTA, scor 2-1, și Chindia - CFR Cluj, 0-1. 

Radu Petrescu a comis trei greșeli flagrante în victoria pe care CFR Cluj a obținut contra Chindiei, 1-0. „Centralul” a primit o delegare importantă la câteva zile după gafele din Liga 1.

Va conduce meciul de joi, dintre Lyon și Rangers, din ultima rundă a grupei A de Europa League. Petrescu va fi ajutat de Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce al patrulea oficial la fi Marcel Bîrsan. 

Un antrenor aflat pe val e contra curentului: „Arbitrii sunt și ei oameni. Credeți că va fi mai bine cu VAR?”
Arbitraj
Un antrenor aflat pe val e contra curentului: „Arbitrii sunt și ei oameni. Credeți că va fi mai bine cu VAR?”

Marian Barbu, trimis pe „White Hart Lane”

Celălalt „protagonist” al week-end-ului, Marian Barbu, va fi arbitru de rezervă la cel mai tare meci al săptămânii din Conference League, Tottenham - Rennes. La centru va fi Horațiu Feșnic, iar asistenți au fost desemnați Valentin Avram și Alexandru Cerei.

Marian Barbu a dictat eronat două lovituri de la 11 metri pentru FCSB, în victoria 2-1 cu UTA. 

Cum arată lista UEFA a arbitrilor români: 

  • Ovidiu Hațegan
  • Istvan Kovacs
  • Horațiu Feșnic
  • Marian Barbu
  • Andrei Chivulete
  • Radu Petrescu
  • Marcel Bârsan

VIDEO Porumboiu, reacție radicală cu privire la brigada de arbitri: „I-aș retrograda în liga secundă și i-aș scoate de pe lista FIFA!”

Citește și alte știri despre arbitrajul din Liga 1: 

EXCLUSIV VIDEO Constantin Zotta numește „problema numărul 1” a arbitrajului românesc: „Lipsă de integritate? Nu, e vorba de altceva”

EXCLUSIV // VIDEO Porumboiu critică arbitrajul pro-FCSB: „Cum să dai penalty, ce arbitru FIFA ești tu? Popescu zici că e un copac care a fost secerat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
corectu
corectu  •  08 Decembrie 2021, 08:49

La meciul FCSB-UTA,faza primului penalty,reluările au fost în număr de 4.A 4-a reluare cea în care Roger vrând să ia balonul, îl lovește cu piciorul stâng a lui Popescu iar cu mâna îndoită din cot îl împinge pe acesta împiedicându-l să ajungă la minge,a fost scoasă din rezumate.De ce? Pentru că faza respectivă lămurește o situație.A fost penalty.Arbitrul a fost prea aproape ca să greșească.

sakamoto
sakamoto  •  08 Decembrie 2021, 01:28

Fotbalul romanesc, are nevoie de arbitri ***, ca de aer. *** O singura problema:pe plan international,nu contam. Zero barat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

matei14
matei14  •  07 Decembrie 2021, 22:03

Poate pentru ca atunci cand se fac delegarile in Europa nu sta nimeni sa se uite la cum au arbitrat in liga 1? Zic si eu... (sper ca ati inteles ironia) Atat timp cat arbitreaza bine in Europa va puteti astepta sa tot primeasca meciuri. Titlul articolului nu prea are logica de vreme ce delegarile din Europa sunt independente de prestatiile din campionatul intern., dar na, mai creste putin audienta

Vezi toate comentariile (15)
Comentează