INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEIPZIG - MANCHESTER CITY 2-1

FOTO Kyle Walker, fault grosolan în Leipzig - Manchester City » Intrarea pentru care a văzut direct „roșu”!

Kyle Walker, eliminat în Leipzig - City 2-1
Foto: Imago +4   FOTO
Kyle Walker, eliminat în Leipzig - City 2-1 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 22:08 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 23:33

Kyle Walker (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la Manchester City, a fost protagonistul unui fault grosolan în ultimul meci al echipei sale din grupele Ligii Camponilor, 1-2 în deplasarea de la Leipzig.

În minutul 83, la scorul de 2-1 pentru germani, Walker a avut o intervenție dură, din spate, asupra atacantului de la Leipzig Andre Silva. Apoi, a sărit la bătaie!

Liga Campionilor, runda #6 » Calificare pentru Real Madrid și Atletico. Dortmund a bătut la scor, dar prinde doar Europa League, iar AC Milan e OUT! Toate rezultatele de marți
ETAPA #6
Liga Campionilor, runda #6 » Calificare pentru Real Madrid și Atletico. Dortmund a bătut la scor, dar prinde doar Europa League, iar AC Milan e OUT! Toate rezultatele de marți

Walker a șutat puternic în piciorul lui Silva, gestul său fiind pedepsit imediat de „centralul” elvețian Scharer, care i-a arătat cartonașul roșu.

La finalul partidei, Pep Guardiola a comentat eliminarea lui Walker, una corectă din punctul său de vedere și a dat de înțeles că este foarte supărat pe fundașul său: „Este un cartonaș roșu, cu siguranță. Nu o să vă spun ce se va întâmpla în vestiar”

În urma victoriei în fașa „cetățenilor”, Leipzig și-a asigurat prezența în primăvara Europa League, în timp ce englezii merg în „optimile” Ligii Campionilor de pe prima poziție.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Seară istorică pentru Mbappe și Messi » Recordurile stabilite cu golurile marcate în PSG - Club Brugge

Cristi Chivu ratează calificarea directă în „optimile” UEFA Youth League, din cauza unui gol senzațional marcat de noul „bombardier” al Realului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează