FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Oltenii vin cu gânduri mari la meciul cu CFR Cluj: „Vrem punct sau puncte” » Reghecampf dezvăluie care e atmosfera din lot

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 09:41 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 10:57

CFR Cluj, liderul din Liga 1, și Universitatea Craiova, locul 3, se întâlnesc duminică, de la ora 21:30, în derby-ul etapei a 9-a din play-off.

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și DigiSport

După eliminarea din semifinalele Cupei României, CSU Craiova e sigură de locul 3 și e cu gândul la barajul pentru cupele europene cu una dintre primele două clasate din play-out.

CFR încearcă stimularea Voluntariului pe filieră PSD » Jocuri politice la titlu pe axa Rus-Năstase-Pandele!
LUPTA LA TITLU
CFR încearcă stimularea Voluntariului pe filieră PSD » Jocuri politice la titlu pe axa Rus-Năstase-Pandele!

VIDEO Reghecampf, înainte de CFR Cluj - U Craiova: „Atmosfera nu e foarte bună”

Laurențu Reghecampf a prefațat duelul cu CFR Cluj și a dezvăluit care este atmosfera din lotul oltenilor.

„Venim după două meciuri foarte dificile, pierdute. Atmosfera nu este foarte bună, dar urmează un meci în care jucătorii vor avea o ambiție foarte mare. E un meci în care trebuie să arătăm bine. Mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm punct sau puncte.

Venim după un meci pierdut, am avut foarte puțin timp la dispoziție. Sunt mulți jucători loviți, resimt efortul celor două meciuri foarte grele. Am avut parte de mult stres, dar sper să-i refacem până duminică”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Ne așteaptă un meci greu, ca toate celelalte. Va fi un meci pentru care trebuie să ne revenim din punct de vedere moral după ce s-a întâmplat în Cupă. Sperăm să ne bucurăm și să câștigăm la Cluj.

E un moment care nu e extraordinar. Trebuie să trecem peste pentru că nu trebuie să ne mai afecteze ce a fost în trecut. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut în viitor.

 – Bogdan Vătăjelu

Citește și:

Ce se întâmplă dacă Sepsi câștigă Cupa României și termină pe loc de baraj + Situație bizară: două echipe din play-out în cupele europene!

Cârțu se ia de căpitanul Craiovei: „N-avea voie! Ne-a surprins pe toți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
brera30
brera30  •  14 Mai 2022, 15:49
Postat de parintele.clapon.rahoviteanu pe 14 Mai 2022, 14:17

cu gigista fcfcsb de ce nu ati luat punct sau puncte???....Reghe, reghe tot s l u g a gigista ai ramas!!

Vezi ca in tur v-am dat 2…iar Maine, Craiova sa joace cu tinerii

parintele.clapon.rahoviteanu
parintele.clapon.rahoviteanu  •  14 Mai 2022, 14:17

cu gigista fcfcsb de ce nu ati luat punct sau puncte???....Reghe, reghe tot s l u g a gigista ai ramas!!

potec
potec  •  14 Mai 2022, 12:23
Postat de cluj_cluj pe 14 Mai 2022, 11:48

Pai na, dupa ce dadurati meciul ciobanului stand cu coada pe sus ca vezi Doamne, luati cupa, acu ati devenit brusc lei. Tipic oltenesc, fanfaronada si apoi inaceat ca *** Apoi lamentarile de rigoare.

Ba sigur esti bine? Cum a dat craiova meciul fcsbului? A stiut ca da mamutul gol cu calciiul in min 85 dupa ce numai daduse gol de vreun an de zile? Numai pozati in victime ca si cfrul procedeaza la fel ca fcsbul, arbitri, meciuri suspecte( toate meciurile voastre din playoff cu arges, farul, voluntari sunt suspecte). Daca craiova intra cu voi cu jucatori care au jucat mai putin si cu 2-3 juniori ce mai spui atunci? Ce avantaj mai mare vreti? Asa ca mai bine fa ciocul mai mic cistigati meciul direct si sunteti campioni

Vezi toate comentariile (4)
Comentează