SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Atacul Cristinei Neagu a împărțit lumea » Sute de reacții: „Da, cooperativa funcționează” vs. „Rușine, Neagu!”

Cristina Neagu (33 de ani) a lansat acuzații grave la finalul victoriei obținute de CSM București la Zalău, scor 26-24, rezultat care menține lupta pentru titlu deschisă
Cristina Neagu (33 de ani) a lansat acuzații grave la finalul victoriei obținute de CSM București la Zalău, scor 26-24, rezultat care menține lupta pentru titlu deschisă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 22:42 / Actualizat joi, 26 mai 2022 22:54

Cristina Neagu (33 de ani) a lansat acuzații grave la finalul victoriei obținute de CSM București la Zalău, scor 26-24, rezultat care menține lupta pentru titlu deschisă pentru ultima etapă: „Câștigătoarea se stabilește dinainte aici. Oribil, jenant!”. Postarea interului stânga a strâns sute de comentarii pe Facebook, iar reacțiile oamenilor au fost diverse.

  • Neagu a lansat un atac direct la adresa formației conduse de Gheorghe Tadici și la adresa arbitrilor băimăreni Alin Gherman și Adrian Moldovan. Neagu a dat de înțeles că Rapid a avut o misiune ușoară la Zalău.
  • În replică, Tadici, antrenorul de la Zalău, a răspuns punctual acuzațiilor: „Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla! În jurul ei e vid”

„Așa este, ai dreptate” vs. „Rușine, Cristina Neagu!”

Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu: „Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla! În jurul ei e vid”
ATAC
Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu: „Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla! În jurul ei e vid”

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls (n.r. mândră de noi, fetelor)”, a scris Neagu pe Facebook.

Postarea a strâns, până la ora publicării articolului, peste 350 de comentarii. Dacă unii i-au luat partea Cristinei, alții au acuzat atitudinea avută de cea mai bună jucătoare a lumii în 4 rânduri.

3 comentarii pro-Cristina Neagu:

  • „Cristina Neagu, nu pot decât să spun FELICITĂRI! Atât pentru joc - dar asta este o constantă și numai proștii au alte păreri, cât și pentru luarea de poziție! Individul grobian merita eliminat de foarte mult timp din acest sport pentru că îl tratează ca pe propria ogradă și l-a transformat într-o urdoare urat mirositoare! Cooperativa funcționează și poate că instituțiile statului ar trebui să intre ceva mai agresiv în acești “fluierici” corupți și în toți combinatorii de ocazie, se știu ei care sunt… La fotbal a mers… Este nevoie de un RESET în ceea ce înseamnă arbitraj! Toți corupții să dispară din handbal! Felicitări fetelor pentru felul în care au ținut piept nedreptăților și felicitări Adrian Vasile Coach pentru că a gestionat excelent un meci jucat împotriva tuturor!” - Vlad Enăchescu (fost director la CSM București și viitor candidat pentru aceeași poziție, detalii - AICI)
  • „Exact asta ziceam și eu, că e mare, mare lucru că ați câștigat în condițiile alea. E bine că a fost televizat, ca să vadă toată lumea ce se întâmplă acolo. Dar câte meciuri nu sunt televizate și ce mizerii se întâmplă acolo... Zalăul nu ar putea rezista niciodată în prima ligă cu arbitraje corecte” - Victor Bălăcescu
  • „Mare adevăr a spus Cristina. Este exact ca la fotbal.... De multe ori se fac jocuri de culise și este păcat, în loc să primeze sportul și fair play.. ul” - Tănase Paul

3 comentarii anti-Cristina Neagu:

  • „Treceți cam ușor peste eșecurile din Champions League. Ar trebui sa ne reamintim ca Buzăul a câștigat 2 trofee la început de sezon, învingând CSM-ul? Sau cât de aproape era sa va bata și Știința București, echipa de pe locul 13?” - Eugen Banciu
  • „Cum dați de greu, gândul la blaturi. Tadici rămâne un antrenor de valoare!” - Ioan Oaie Pănescu
  • „La modul agresiv, violent, golănesc în care ați jucat nu meritați să câștigați. De ce le reproșezi celor de la Zalău că și-au apărat șansele? Rușine, Cristina Neagu!!!” - Marilena Bara

În ultima rundă, CSM București primește vizita celor de la Baia Mare, iar Rapid joacă la Râmnicu Vâlcea. Meciurile decisive sunt programate duminică, 29 mai, de la ora 15:30. Înaintea ultimei runde, Rapid are un punct avans față de CSM București. O victorie este răsplătită cu 3 puncte.

Vezi și:

Titlul în „Liga Florilor” va fi decis în ultima etapă! CSM București a trecut prin mari emoții, azi, la Zalău
LIGA FLORILOR
Titlul în „Liga Florilor” va fi decis în ultima etapă! CSM București a trecut prin mari emoții, azi, la Zalău
Tadici nu-l susține pe Alexandru Dedu la alegerile FRH: „Răspunsul e logic. E nevoie de o schimbare”
ALEGERI FRH
Tadici nu-l susține pe Alexandru Dedu la alegerile FRH: „Răspunsul e logic. E nevoie de o schimbare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
francescoli1974
francescoli1974  •  29 Mai 2022, 16:51

Cristina nu trebuie să fie Messi ci Benzema pentru a aduce trofee!

marius.barbat
marius.barbat  •  28 Mai 2022, 10:00

Prima victima in conflictul asta este obiectivitatea. Tuturor partilor. Arbitrajul a fost relativ decent, cu unele greseli si de o parte si de alta si un oarecare avantaj pentru Zalau (mai putine eliminari desi uneori apararea Zalaului a fost brutala. Nici fetele de la CSM n-au fost niste copile nevinovate, mai ales in repriza a doua). Nu se poate face o comparatie cu ce s-a intamplat atunci cand Zalaul a batut CSM, cu ceva timp in urma. CSM e echipa de batut, toate echipele lupta impotriva lor, nu doar Zalaul. Ar fi trebuit sa se obisnuiasca cu treaba asta in atatia ani. Cei de la CSM au trecut de la delasare la disperare. Au ratat obiectivele importante si exista o mare doza de frustrare in randul echipei. Nu e vina lui Tadici, nu? Paradoxal (e parearea mea doar) echipa lui Tadici joaca un handbal modern, apropiat de Europa handbalistica: rapid, in forta, cu patrunderi individuale si fortarea aruncarilor de la 7 m. Au alta sansa la ce valoare individuala si experienta au? Nu cred. O fi el grobian in reactii uneori, dar e un mare antrenor. Cristina ar trebui sa-si biciuiasca colegele, nu echipele adverse si arbitrajele. La umbra ei nu creste nimic. Nu isi asuma raspunderea aruncarilor, se feresc de greseli ca dracul de tamaie. Angajati cu ziua, cum se spune. O lasam pe Cristina ca pe ea nu se supara nimeni. Faptul ca au ajuns in situatia actuala e vina clubului, a amatorismului interesat si a organizarii de club de fite nu sportiv. Ar trebui sa ia un exemplu de la Zalau.

virusul
virusul  •  28 Mai 2022, 06:48

Pacat ca o jucatoare de valoarea ei nu are si minte .Daca in liga Campionilor ati luat bataie pe linie ,in campionat sunteti pe 2 cu salarii fabuloasea fata de restul echipelor si nu vedeti ca vina e a voastra nu a ZALAULUI.Daca aveti valoare bateti Zalaul cu arbitri si 10 juc in teren .Daca primaria Capitalei nu i-a masuri sa demita tot ce conduce CSM ,atat antrenor cat si presedinte si sa aduca CUNOSCATORI DE HANDBAL si nu marionete condusa de marea vedeta C.N.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează