FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Dezvăluiri emoționante ale fostului fundaș din Liga 1 » Cu lacrimi în ochi, și-a spus dramele din ultimii ani: „Au fost foarte multe momente grele”

Florin Acsinte s-a emoționat la GSP Live
Florin Acsinte s-a emoționat la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 10:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 10:40

Florin Acsinte (35 de ani), fostul fundaș de la FC Voluntari și FC Botoșani, devenit între timp preparator fizic la formația lui Marius Croitoru, și-a spus povestea emoționantă în această dimineață, la GSP Live. 

O copilărie grea și două tragedii l-au pus la grea încercare pe omul ce și-a trecut în cont o Cupă și o Supercupă alături de Voluntari. Acsinte a povestit cum fotbalul a reprezentat singura „evadare” a sa într-o copilărie în care nu s-a bucurat de prea multe posibilități materiale:

„Noi n-am avut o situație financiară foarte bună. Nu aveam bani, nu puteam merge în cantonamente. Fratele meu geamăn s-a lăsat când era la juniori, eu am tras tare, am crezut foarte mult în mine.

(...) Au fost foarte multe momente grele. Trebuie să crezi, să fii puternic din punct de vedere psihic. Eu am crezut foarte mult în mine. Trebuie să-ți dorești, să fii 100% convins că poți să realizezi ceva”, a mărturisit Florin Acsinte. 

Două tragedii l-au zguduit pe Florin Acsinte

Fostul fotbalist s-a emoționat în momentul în care a vorbit despre cele două pierderi suferite în ultimii ani: fratele mai mare, avocat în Botoșani, a murit în somn vara trecută, în timp ce un nepot de-al său a dispărut prematur în urmă cu doi ani.

Am avut o persoană care m-a ajutat mult, e vorba despre fratele meu mai mare. Îmi aduc aminte că îmi spunea tot timpul să nu renunț. El mi-a spus că orice vis se poate îndeplini. 

Acum doi ani, mi-a murit un nepoțel, la un an și patru luni, iar fratele meu a murit anul trecut”, a spus, vizibil emoționat, Acsinte. 

Florin Acsinte, două trofee în palmares

Cariera lui Florin Acinste se leagă, într-un procent covârșitor, de FC Botoșani. Fostul fundaș stânga a evoluat în Moldova între 2005 și 2015, formație la care a revenit în 2018. A mai jucat la Pandurii, FC Voluntari și Hermannstadt, iar în total a strâns 148 de meciuri pe prima scenă

În sezonul 2016-2017, sub comanda lui Claudiu Niculescu, Acsinte a cucerit Cupa și Supercupa României alături de Voluntari.

Dezvăluiri emoționante ale fostului fundaș din Liga 1 » Cu lacrimi în ochi, și-a spus dramele din ultimii ani: „Au fost foarte multe momente grele”
Florin Acsinte, în sezonul de grație avut la Voluntari / Sursă foto: GSP

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO EXCLUSIV Fostul campion din Liga 1 a ajuns frizer la 33 de ani: „Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul”

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Andrei Burcă » Pentru ce sumă este dispusă campioana să-și vândă cel mai bun fundaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează