SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

Mihai Leu, gest pentru cei doi băieți pe care i-a lovit la Super Rally Târgu Mureș » Ce a făcut pilotul imediat după accident

Mihai Leu, alături de cei doi băieți
Foto: facebook/fras
Mihai Leu, alături de cei doi băieți Foto: facebook/fras

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 09:42 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 10:27

Mihai Leu, fost campion mondial de box și campion național de raliuri, a fost protagonistul unui accident la Super Rally Târgu Mureș, în care a rănit doi copii aflați pe margine.

Accidentul a avut loc pe circuitul stradal din Târgu Mureș, în timpul unei etape din Campionatul Național de Super Rally. Pilotul a derapat, a ieșit în decor și a acroșat un gard de protecție de pe marginea circuitului, rănind doi copii în vârstă de 6 și 8 ani aflați lângă gard.

Cei doi au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu au necesitat transportarea la spital. Imediat după cursă, pilotul a ținut să se revanșeze în fața copiilor.

Mihai Leu, gest pentru cei doi copii după incidentul de la Super Rally Târgu Mureș

Acesta i-a scos pe cei doi băieți la masă, acolo unde le-a dat acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș.

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anunțat că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

La raliuri, ca să câștigi o secundă faci eforturi uriașe. Și atunci, ce rost are să-ți asumi riscuri pe șosea ca să scurtezi cu zece minute drumul Hunedoara-București? Când eram tânăr mai mergeam tare, acum cine e cu mine în mașină e dezamăgit că nu conduc suficient de tare.

- Mihai Leu, în 2019, pentru GSP

VIDEO Mihai Leu vorbeste despre perioada grea prin care trecut

Citește și alte știri de actualitate: 

Soția unui cunoscut sportiv, mărturie terifiantă: „Soțul m-a abuzat în toate modurile! Copiii au fost martori”

Pe ultima sută de metri » Camelia Potec, înaintea debutului Campionatelor Europene de juniori de la Otopeni: „Totul arată bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează