SPORTURI  »  HOCHEI  »  RUSIA

Un hocheist a fost arestat în Rusia » Se pregătea de un transfer în SUA

Ivan Fedotov // FOTO: Imago
Ivan Fedotov // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 10:16 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 10:29

Hocheistul Ivan Fedotov (25 de ani) a fost arestat vineri de armată rusă, la ordinul președintelui Vladimir Putin.

Potrivit The New York Times, care citează mai multe informații din Rusia, portarul născut în Finlanda și crescut în Rusia a fost reținut de armata rusă.

Mircea Lucescu despre războiul din Ucraina » Dezamăgit de marile cluburi europene: „Ar fi putut ajuta Ucraina cu meciuri de caritate”
UCRAINA
Mircea Lucescu despre războiul din Ucraina » Dezamăgit de marile cluburi europene: „Ar fi putut ajuta Ucraina cu meciuri de caritate”

Ivan Fedotov, reținut de armata rusă

Ivan Fedotov a fost găsit în Sankt Petersburg, fiind dus la un centru militar. Acesta evoluează pentru ȚSKA Moscova, club deținut de stat, și este considerat parte din Armata rusă Astfel, este obligat să facă stagiul militar.

Fedotov a fost unul dintre cei mai buni hocheiști din Rusia în ultimul sezon. Acesta urma să se mute în SUA, după ce a semnat un contract cu Philadelpha Flyers. „Suntem conștienți de situație, dar nu vom face alte comentarii. Acum facem mai multe investigații”, a spus Chuck Fletcher, managerul general al echipei americane.

Presa din SUA consideră că încearcă să-l determine pe portar să nu plece de la Moscova, obligându-l să facă stagiul militar. Astfel, el ar putea continua să joace în Rusia și nu ar pleca în NHL.

Fedotov a fost esențial pentru succesul lui ȚSKA Moscova în campionat și a cucerit alături de Rusia medalia de argint la Jocurile Olimpice de Iarnă, de la Beijing.

VIDEO Alexandru Boiciuc, despre ce trăiesc rudele sale în Ucraina: „Sunt mereu pregătiți să meargă la adăpost!”

Citește și: 

Detaliile dureroase remarcate de Mircea Lucescu la revenirea în Ucraina: „M-am plimbat prin oraș. Asta făceau oamenii”

Fostul fotbalist al lui Lucescu, amenințat cu execuția: „Străbunicul meu a fost erou al URSS, idioților! Ce fascist sunt eu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează